Ultimate News #144

„Nyár van, és semmi baj! Olvadunk, mint…” Na jó, mielőtt teljesen elborulnék, és magyar, nyári slágereket kezdenék énekelni, inkább ugorjunk fejest az Ultimate News 144. kiadásába! Szokás szerint most is csak két oldalt tudtam nektek összekapargatni innen-onnan, és már nagyon remélem, hogy valami mozgolódás beindul hamarosan újvilági fronton, mert kezdek kifogyni a vésztartalékaimból is. Mindenesetre ezen a héten még be tudom mutatni nektek A Csodálatos Pókember friss, 73. számát a Harcosok szövetsége befejezésével, valamint egy rövid kérdezz-feleleket is kaptok még Joe Quesadával. A téma: az Újvilág jövője (milyen meglepő)! Két előzetes kép is a birtokomba került még az Ultimatum utolsó számáról, majd zárásként pár alternatív borítót is tudok még mutatni, aztán ennyi, meg egy bambi… Na de inkább kezdjük siránkozás helyett!

Ez pedig már a 144. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE SPIDER-MAN

A Harcosok szövetsége nem sokkal a megalakulása után máris krízishelyzetben! A Fenegyerek, a Roninná vedlett Holdlovag, az áruló Vasököl, Shang-Chi, valamint Doktor Strange igen nehéz szituációba kerülnek Pókember elrablásával. Megmenthetik vajon az ifjú szuperhőst a Vezér kezei közül? Wilson Fisk marad az alvilág ura? Mi lesz a bűn ellen küzdő hősök sorsa? A kihagyhatatlan fináléban mindenre fény derül, és garantálom, hogy meglepő fordulatokban nem lesz hiány! Mindez A Csodálatos Pókember 73. számában, barátaim!

A Csodálatos Pókember #73 – Harcosok szövetsége (3. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Mark Bagley

Pókember épp a Vezér fogságában szenved, ezért a Fenegyerek és újdonsült társai elszánt lépésre szánják el magukat: betörnek Fiskhez, hogy kiszabadítsák az ifjú szuperhőst. Azt azonban nem tudják, hogy van köztük egy áruló…


Oldalak: 1 2