Ultimate News #132

ULTIMATE SPIDER-MAN

Klónok!!! Igen, újra itt vannak a klónok mindenféle nemben, méretben, alakban, formában, hogy megkeserítsék vagy épp segítsék az ifjú és teljesen összezavarodott Peter Parker életét. Mi lesz Mary Jane sorsa? Ki áll valójában a klónok hátterében? Mi történik majd Peter apjával? Hát May nénivel? Na és Gwérontóval? Kérdések, kérdések, kérdések egész tömege, melyekre végre választ is kapunk A Csodálatos Pókember 8 oldallal kibővített 70. számában! Vendégszereplők egész hada, gyakorlatilag felvonul a teljes Újvilág, minden a helyére kerül, és lesz harc, dráma, akció dögivel! KIHAGYHATATLAN VÉTEL!!!

A Csodálatos Pókember #70 – A Klónsztori (5. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Mark Bagley

Megnövelt oldalszámú különkiadásban fejeződik be a Pókember életét hosszú időre meghatározó Klónsztori! Minden, ami eddig történt A Csodálatos Pókember lapjain, ebben a fináléban fut össze és csúcsosodik ki! Az összezavarodott és kimerült Pókember újból összecsap sokkarú ősellenségével, Doktor Octopusszal! Ez lesz az ifjú hálószövő eddigi legnagyobb csatája, mely egyben óriási fordulópont is számára: Peter Parker és szeretteinek élete már soha többé nem lesz olyan, mint régen…


MINISOROZATOK

Ultimate Wolverine vs. Hulk

Igazi sikersorozat ez a mini, nincs mese. Ahogy az első három szám esetében történt, úgy a 4. számból is elfogyott odakint minden egyes példány, és hamarosan újranyomják új borítóval, mely ezúttal is a szám utolsó oldalából készül majd. Máris mutatom, melyik az a bizonyos oldal, és mellé még berakom a 3. szám frissen megjelent, második kiadását Amazonnal a borítón! (Tehát emezen Hulk és Rozsomák vannak, míg amazon Amazon. Höhö.)

Na, nem is szaporítom tovább a szót, úgysincs miről írni. Megyek én is önfeledten szaladgálni a friss levegőre, amíg ti még írtok pár sort az Ultimate Marvel 4.0 fórumba. Aztán meg uzsgyi nektek is a napra, napozni, lubickolni, pihenni – de csak a házi feladat után, ti kis rendetlen lurkók!!! És integessetek a LEGO-Különítménynek!

Oldalak: 1 2