Ultimate News #120

ADATLAP

Újabb kulcsszereplő következik A Klónsztori oldalairól, méghozzá nem más, mint az… enyhe bőrproblémákkal küzdő Kaine! Tudjátok, a ragyás képű Peter-klón. Juj, de randa!!! De azért egy adatlapot megérdemel – természetesen csak olyan infókkal, amelyek nem rontják el a meglepetést a magyar olvasóknak sem!

Kaine

Valódi neve: Kaine
Egyéb nevei: Peter Parker, Pókember
Személyazonossága: Titkos
Foglalkozása: Kísérleti alany
Állampolgársága: Nincs
Születési helye: New York
Ismert hozzátartozói: Peter Parker (genetikai minta), Skorpió (klóntestvér)
Csoporthoz tartozása: Nincs
Legfelsőbb iskolai végzettsége: Egy középiskolai tanulmányait végző diák emlékeivel rendelkezik
Első megjelenése Amerikában: Részben: Ultimate Spider-Man #97 (2006); teljes egészében: Ultimate Spider-Man #99 (2006)
Első megjelenése Magyarországon: Részben: A Csodálatos Pókember #66 (2. sorozat, 2008); teljes egészében: A Csodálatos Pókember #67 (2. sorozat, 2009)

Története: Kaine Peter Parker (Pókember) egy hibás klónja, akinek valahogy sikerült megszöknie az őt létrehozó intézményből a Skorpióval egyetemben. Mentálisan erősen instabil, az arca borzalmasan eltorzult, az egyik szemére vak, a bőre több helyen nem fejlődött normálisan. Meg van győződve róla, hogy ő az igazi Pókember, és elrabolta Peter volt barátnőjét, Mary Jane Watsont, majd bezárta őt az Oscorp vállalat egy régi laboratóriumában…

Testmagassága: 165 cm
Testsúlya: 62 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Barna
Képességei és felszerelése: Kaine emberfeletti erővel (akár 6 tonnát is ki tud nyomni), reflexekkel és egyensúlyérzékkel bír, szinte bármilyen felületen meg tud tapadni, valamint rendelkezik egy hatodik érzékkel, ami figyelmezteti őt a közelgő veszélyre. Súlyos elmezavarban szenved.
Intelligencia: 4/7 (Tehetséges)
Erő: 4/7 (Emberfeletti; 360 kg és 25 tonna közötti súly felemelésére képes)
Gyorsaság: 3/7 (Emberfeletti; maximális sebesség: 1120 km/óra)
Állóképesség: 3/7 (Átlagon felüli)
Energiakivetítés: 1/7 (Nincs)
Harci tapasztalat: 2/7 (Átlagos)

No akkor most írjatok bátran az Ultimate Marvel 4.0 fórumba mindenféle kommentet, véleményt, és hasonlókat. Egy hét múlva én ismét jövök, ne aggódjatok, és remélem, addig még pár kritikát is kapok tőletek az Ultimate Spider-Man 130. számáról. A szokásos címre küldhetitek majd őket:

Erre ni! Klikk ide, és küldjetek, küldjetek, küldjetek sok, sok, sok kritikát!!!

Oldalak: 1 2 3