Ultimate News #120

Szép, kerek szám a 120, és végre egy szép, hosszú Ultimate News kerekedett erre a hétre sok-sok finomsággal. Jó, nem fogunk oldalakon át tobzódni az infókban, de legalább nem is szűkölködünk majd, mint eddig pár héten át. Megkapjátok például az Ultimate Spider-Man 130. számának előzetesét, amelyben tovább dübörög az Ultimatum. Egy-egy oldalt is hoztam a két, hamarosan véget érő újvilági sorozat utolsó számából, az Ultimate X-Men és az Ultimate Fantastic Four soron következő részeiből. Kaptok aztán újabb gyászjelentést az Ultimatum egyik áldozatáról, és ami a legjobb talán a héten: hat királyságos oldalt is szereztem nektek az Ultimate Wolverine vs. Hulk 3. számából! Igen, Leinil Francis Yu már gőzerővel dolgozik rajta! Feltüzeltelek titeket, mi? Ezek után zárásként az újabb adatlap már tényleg csak a hab lesz a mi fincsi újvilági tortánkon!

Ez pedig már a 120. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Előzetes tájm! A héten érkezik a 130. szám, az Ultimatum újabb fejezete, melyben May nénit kihallgatják, Pókember víz alá kerül, és egyáltalán… minden a feje tetejére áll Peter és környezete körében. Na meg egész New Yorkban. Lássuk a kedvcsinálót!


ULTIMATE X-MEN

Megint előzetes, bár most csak egyetlen oldal. A jubileumi 100., és egyben utolsó számból hozott nyilvánosságra egy oldalt a rajzolótól, Mark Brookstól a Marvel, amelyet már mutatok is nektek:

Oldalak: 1 2 3