Ultimate News #118

Üdv! Ez az Ultimate News sajnos megint egy olyan, amilyet nem szerettek: rövid. Egészen rövid. Mondhatni, nyúlfarknyi. De ez a januári hónap ilyen lesz, nem fogunk tobzódni az Ultimate-kiadványokban… Na azért nem kell kétségbeesni, hiszen itt lesz például A Csodálatos Pókember 67. számának bemutatója benne két különálló történettel két rajzolótól – és tömérdek vendégszereplővel! Kihagyhatatlan! Aztán lesz itt még nekünk egy interjúnk is Brian Michael Bendisszel, természetesen az Ultimate Spider-Man jövőjéről, majd egy gyönyörű kép a újvilági Fantasztikus Négyes zombi változatairól. Egy újragondolt karakter kerül majd a fókuszba zárásként ismét, méghozzá a gyönyörű és kedves Mary Jane Watson. Ennyi az e heti kínálatom, kívánok hozzá nagyon jó szórakozást!

Ez pedig már a 118. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

(MINI)INTERJÚ – BRIAN MICHAEL BENDIS

Igen, valóban csak mini ez az interjú Bendis mesterrel, hiszen összesen két kérdésből áll. Természetesen a téma az Ultimate Spider-Man jövője, így biztosan találtok érdekességeket ebben a pár sorban is. Lássuk:

Brian, az Ultimatum nemrég elárasztotta az Ultimate Spider-Man-t is. Mire számíthatunk ott?
Jeph Loeb már megírta nekünk azt, amikor Peter és a barátai az özönvízbe kerülnek Manhattan közepén, és immár ott van vele Hulk is. Igen, Pókember Hulkkal karöltve fogja megpróbálni átvészelni a rémségeket, amelyek rá várnak. Több tragikus haláleset is közeleg a sorozatban, arról nem is beszélve, hogy szegény May nénit letartóztatták. És visszatért a Póknő is. Kitty Pryde ezalatt megpróbál mindent megtenni, ami csak tőle telhető. J. Jonah Jameson túléli a katasztrófát, de olyat lát, ami örökre megváltoztatja az életét.

Esetleg elárulhatsz még valamit a sorozat 2009-es történéseiről?
Az igazi kérdés az, hogy ki lesz az Ultimatum után Pókember. Most, hogy az Amazing Spider-Man egyre közelebb kerül az újvilági változathoz, mit lehetne kitalálni, amivel az Ultimate Spider-Man újra egyedi lehet? Te jó ég, még az is lehet, hogy Pókember ezentúl nő lesz!

Köszönjük, Brian!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Különleges kiadvánnyal lepte meg a Semic a magyar olvasókat A Csodálatos Pókember 67. számának képében a múlt héten. Egyrészt folytatódott A Klónsztori, a történet, amely mindent örökre megváltoztat Pókember életében, másrészt kezdetét vette az Alvilág, amely nem más, mint az amerikai Ultimate Spider-Man Annual 2. számában olvasható kis eposz első fele. Emlékeztek: tavaly az 1. Annual a 60. számban jelent meg, és ahogy azt is, így ezt a mostanit szintén Mark Brooks rajzolta (egyébként a tetszetős borító is az ő alkotása). Ezúttal tehát két teljesen különálló sztorit kaptunk két rajzolótól! Vendégszerepben: a Fantasztikus Négyes, Nick Fury, a Fenegyerek, a Megtorló, a Holdlovag, a Vezér, a Kenguru, a Rengető, egy rakat klón… Még felsorolni is sok!!!

A Csodálatos Pókember #67 – A Klónsztori (2. rész) / Alvilág
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Mark Bagley és Mark Brooks
Borítórajz: Mark Brooks

Két különálló történet egy számban! Először: Pókember teljesen összezavarodott a Skorpió kilététõl, és a Fantasztikus Négyes segítségét kellett kérnie – és ha ez nem lenne elég, most még Mary Jane-t is elrabolta valaki! De vajon kicsoda és miért? És ki ez a titokzatos női Pókember, aki az útját állja? A válasz egy darabkája Queensben vár Peterre, a házban, ahonnan nemrég ő és May néni elköltöztek… Majd: A Csodálatos Pókember 60. számának rajzolója, Mark Brooks visszatér – és vele van a Fenegyerek, a Megtorló és a Holdlovag is! Mostanában többen is tanácsokkal látják el Pókembert, de míg Foggy Nelson jogi ügyekben segít neki, addig Jeanne De Wolfe kapitány inkább abban, hogy hogyan bánhatna el… a Kenguruval?! Vajon megállja majd a helyét az ifjú Peter Parker abban a komoly veszélyekkel teli erkölcsi labirintusban, amelybe keveredett? És ha sikerül is neki… el tudja-e majd kerülni még a Megtorló golyózáporát is?


Oldalak: 1 2