Ultimate News #116

Különleges Ultimate News ez a mai, barátaim! Egyrészt: ez az utolsó 2008-ban. Bizony, újabb év telt el, és a szilveszteri partiőrület előtt még talán épp van időtök elolvasni ezt a pár oldalas kis szösszenetet. Másrészt: éppen ma van a jubileumi, 25. születésnapom, így együtt ünnepelhettek velem! Negyed század, és ebből oly keveset töltöttem újvilági képregények olvasásával… De sebaj, az e heti összefoglaló mindenért kárpótol majd! Két új kiadvány is fókuszba kerül ma: az Ultimate Spider-Man 129. száma a New Yorkot sújtó özönvíz előtt mutatja be nekünk Petert és barátait, míg az Ultimatum 2. számában folytatódik a mészárlás ezerrel. Természetesen mindkét képregény kap pár kritikát, ti pedig kaptok pár magyar nyelvű meglepetést, ahogy legutóbb! Előzetes is lesz ám, méghozzá az Ultimate X-Men 99. számából, végezetül pedig az újragondolt karaktereink közül ezúttal a Végrehajtókat mutatom be nektek kicsit részletesebben. No akkor Újvilágra fel – idén utoljára!

Ez pedig már a 116. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Ultimatum! Hát, illetve az még nem annyira… A legújabb, 129. szám még csak elő-Ultimatum, maga az esemény nem veszi még kezdetét Pókember és barátai életében. De ez mit sem ront az Ultimate Spider-Man legfrissebb kiadványán, sőt! Megszokott hőseink mellett (köztük immár Gwennel is) visszatér a Póknő is, vendégszerepel Fáklya, és még a Keselyű is tiszteletét teszi! Ám a legmegrázóbb dolog mégis May nénivel történik… Az Ultimatum tehát Pókember számára már maga az özönvíz előtt elkezdődik! Hollárihó! (Ezt vajon miért írtam…?)

Ultimate Spider-Man #129 – Ultimatum (1. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Stuart Immonen

Itt az Ultimatum!!! Nagy változások vannak készülőben, és ezekkel együtt végre visszatér a PÓKNŐ is! De vajon ellenségként vagy barátként? Vendégszerepben Fáklya a Fantasztikus Négyesből!

ULTIMATE X-MEN

Közeleg az utolsóelőtti szám, ami egyben az Ultimatum 2. része is lesz X-eink életében. Aron E. Coleite és Mark Brooks Dan Panosiannel kiegészülve folytatják a héten az Őrök legújabb változatának és a kissé megcsappant létszámú X-Mennek a csatáját. Illetve az X-Menből igazából csak Vadóc lesz a középpontban… mellette meg Kardfogú és Buldózer! Visszatér az X-Fegyver… de vajon kinek az oldalán? Jöjjön az előzetes!


Oldalak: 1 2 3 4