Ultimate News #106

ULTIMATE FANTASTIC FOUR

És máris itt e heti második hátterünk, szintén három különböző felbontásban, szintén a megszokott helyen! A főszerepben ezúttal a Lény és egy halott/ájult/nagyon mélyen alvó Láthatatlan Nő az Ultimate Fantastic Four 58. számának borítójáról.

MINISOROZATOK

Ultimate Origins

Hát ez is véget ért. Az Újvilág eredetét bemutató minisorozat utolsó számához érkezett a múlt héten, és ezzel újabb fontos fejezet zárult le a March on Ultimatum történet keretei között. Sok-sok titokról hullott le a lepel a mutánsokat, Hulkot, Magnetót, Xaviert, Nick Furyt, Amerika Kapitányt és még sok más személyt illetően, melyek közül valószínűleg a mutánsok eredete lehet majd a legnagyobb hatással a közeledő Ultimatum-ra. Természetesen (már-már kötelező jelleggel) ezúttal is kaptunk jó pár logikai bukfencet az Újvilág kronológiáját illetően, így például Peter Parker a halott szüleit láthatta azon a bizonyos videofelvételen a Venom-sztori elején, Hulknak sem az volt az első átváltozása, amire eddig „első átváltozás”-ként utaltak többen, a Vadföld eredetét, valamint azt, hogy Xavier állítólag nem tud Magneto gondolataiban olvasni, de aztán végül mégis, már nem is említem. De nyilván a Főnix tehet mindenről, és ezzel tudjuk is le a dolgot. Mindezek mellett is érdemes szerintem legalább egyszer kézbe venni az 5. számot, melynek íme, itt a rövid bemutatója:

Ultimate Origins #5
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Butch Guice
Borítórajz: Gabriele Dell’Otto
Alternatív borítórajz: Alex Maleev

Immár minden a helyére kerül a sorozat utolsó számában, ahogy végigkövetjük Nick Fury pályafutását ördögi végzete felé. És újra megszólal a Szemlélő is! De amit mond az Újvilág bizonytalan jövőjéről, az mindenkit garantáltan letaglóz majd… Kihagyhatatlan!

Oldalak: 1 2 3 4 5