Ultimate News #106

Bort, búzát, békességet, és persze Ultimate News-t, immár 106. alkalommal! Egészen ízletes menüt állítottam össze nektek mára, amely után garantáltan megnyaljátok mind a tíz ujjatokat! Lesz itt minden, kérem szépen: az Ultimate Spider-Man 127. számának előzetesében például visszatér Gwen Stacy és Curt Conners! Három káprázatos hátteret is kaptok az Ultimate X-Men, az Ultimate Fantastic Four és az Ultimatum borítóiról, amelyeket igazi bűn lenne kihagyni. És ha már szóba került az Ultimatum: végre tudok nektek előzetes oldalakat mutatni magából az 1. számból, sőt, még egy alternatív borítót és egy kedvcsináló videót is hoztam! Jeph Loeb is „megszólal” az Újvilág pár nagyobb gonosztevőjével kapcsolatban, akik mind fontos szerepet kapnak majd a történetében, és persze bemutatásra kerül az Újvilág sötét titkait felvonultató Ultimate Origins befejezése is – kritikákkal együtt. Végezetül egy egészen rövidke Joe Quesada-interjúval lepem meg a kedves nagyérdeműt. Nos? Mindenki megtalálta a kedvére valót ebben a kis bevezetőben? Akkor hajrá!

Ez pedig már a 106. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Hollárihó.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Gwérontó visszatér! Igen, a héten végre teljessé válik a szimbióták sora a háborúban, és Venom mellé csatlakozik Gwen-Vérontó is! Na persze ha egyáltalán Venom szerepel majd, mert az előzetes oldalak alapján most egy erősen Gwen-centrikus részt kapunk majd – amit én mondjuk nem is bánok. Emlékeztek még a Zöld Manó kiszabadulására a Triskelionból a Death of a Goblin című sztoriban? Most oda ugrunk vissza időben, és Gwen szemszögéből láthatjuk az eseményeket… Sőt, még Curt Conners doki is újra előkerül!


ULTIMATE X-MEN

E heti első hátterünk következik három felbontásban: az Ultimate X-Men 98. számának gyönyörűséges borítója virít rajta, Vadóccal a főszerepben! Katt ide, és máris a tiétek! (Na nem Vadóc, csak a háttér. Ti kis komiszak.)

Oldalak: 1 2 3 4 5