Ultimate News #104

Ultimate Origins

Ki akar egy csini kis hátteret az Ultimate Origins 5. számának borítójával? Naaa? Talán te ott, barátom, a monitor előtt? Helyes! Akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni a szokásos linkre, és ott magadévá tenni a három különböző felbontás valamelyikében.

Ultimatum

Sok-sok finom hírrel szolgálhatok ezen a héten a mindent örökre megváltoztató, felborító, átformáló, megreformáló, stb. minisorozattal kapcsolatban! Nem is tudom, hol kezdjem… Megvan! Mondjuk a múlt héten megjelent March on Ultimatum Saga című ingyenes kiadványnál, ami gyakorlatilag egy időrendi összefoglaló az eddig kiadott összes újvilági történetről. Egészen az őskortól kezdve olvashatjuk el az Újvilág történelmét, érintve Pókembert, a Fantasztikus Négyest, az X-Ment, a Különítményt, Hulkot, Gah Lak Tust, Fátum Doktort, és így tovább. Minden tiszteletem az íróé, Stuart Vandalé, aki fogta magát, és megpróbált egy teljesen logikus, világos, minél kevesebb ellentmondást tartalmazó idővonalat alkotni. Persze ez lehetetlen vállalkozás volt, annyi már a kavar az újvilági kronológiában, de meg kell hagyni, nagyon szép munkát végzett, és így már majdnem teljesen hibátlan az idővonal. Majdnem. Egy olvasást mindenképpen megér.

March on Ultimatum Saga
Írta: Stuart Vandal
Borítórajz: David Finch

Közeleg az Újvilág vége… de előbb nézzük, hogyan is kezdődött el! Ez az egyszeri kiadvány egészen az Ultimate Spider-Man és Ultimate X-Men 1. számaihoz nyúlik vissza, és szót ejt az Ultimate Fantastic Four, a The Ultimates és az Ultimate Origins számairól, valamint az Annual-kiadványokról is. Végre minden egy helyen, ami az Ultimatum eseményeihez vezet majd!

És már robogunk is tovább! Jönnek a kedvcsinálók, barátaim, amelyek ismét David Finch elképesztő rajzolói tehetségéről tesznek tanúbizonyságot! Először is, végre lerántom a leplet nektek az Ultimatum 3. számának borítójáról! Nem semmi, ahogy a Mutáns Testvériség kinéz rajta… Aztán meg jön a Marvel kedvcsináló előzetese az eseményhez egy fenyegetően pózoló Magnetóval, Thor elkobzott pörölyével, valamint magyar szöveggel! Mert ennyire jó vagyok hozzátok.

Na akkor most már csak azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a túrós bucit keres Higanyszál az Ultimatum 3. számának borítóján??? No mindegy… Végezetül még csekkoljátok le a háttereink között a két új Ultimatum-os gyönyörűséget háromféle felbontásban. Tudjátok: a szokásos helyen találjátok őket.

Oldalak: 1 2 3