Kittenberger: Fabriqué en Patreon

Miközben gőzerővel dolgoznak a folytatáson, a Kittenberger alkotógárdája elindította a Patreon oldalát is. Ha valaki nem ismerné még: a Patreon egy olyan platform, ahol kedvenc alkotóidat támogathatod havi szinten. A támogatásért cserébe különböző exkluzív tartalmakhoz juthatsz hozzá. Ahogy a közösségi finanszírozásoknál, úgy itt is különböző csomagokból lehet választani: amíg az alap csomag „csak” egy kis exkluzív tartalommal, kulisszatitkokkal, folyamatképekkel jár, a drágább csomagok után sokkal több jutalom is jár. Természetesen egy nagyobb csomag mindig tartalmazza az összes kisebb csomag addigi jutalmait.

A Kittenberger készítőit hat különböző csomaggal tudjuk támogatni, a három „alap” csomagban a kulisszatitkok és előzetesek mellett az felújított első rész, illetve a második rész digitális példányait kaphatjuk meg, a támogatás mértékétől függően.

A következő három nagy vad után járó jutalmak igazi ínyencségeket tartalmaznak. Kifaru csomag választásakor kapásból két havi támogatás után nem csak a harmadik rész PDF változatát kapjuk meg, de 90%-os kedvezménnyel vehetjük meg nyomtatott kiadványt. Plusz egy hónap és egy dedikált eredeti Brazil rajz üti a markunkat. Ha viszont három hónapig inkább az állatok királyával szövetkezünk, mindemellett a negyedik, záró kötetet is behúzhatjuk, szintén 90%-os kedvezménnyel. A 120 euró meg valóban elég nagy összeg, de a halhatatlanságot biztosítja: a negyedik kötet záró képébe belerajzolva.

A támogatást – és a 27% áfát – havi rendszerességgel, minden hónap első napján vonja a rendszer amíg meg nem szüntetjük. A csomag kiválasztásakor még nem von fizetünk semmit csak a feliratkozást követő első hónapban. Nyilván a fizetett hónapok számítanak a jutalom eléréséhez, viszont a rendszer rugalmas: bármikor válthatunk kisebb vagy nagyobb csomagra. Szóval simán összeszerválodhatunk kéthavi elefántravalót, aztán visszaléphetünk egy kisebb csomagra. A csomag választásakor beírhatunk egyedi összeget is, ami persze nem lehet kisebb a csomag alapáránál.

Egy kis ízelítő, hogy miért is izgalmas a felújított első rész:

Irány a Kittenberger Patreon oldala!