HHH #1

Új blokkal jelentkezünk, várhatóan hetente: a HHH a Hetedik (művészeti ág, tehát a FILM) Heti Hírösszefoglaló nevet takarja, kezdjünk is bele…

FORUM HUNGARY

Egy végletekig PONTOS válaszlevelet kaptunk a FH-től, arra a kérdésünkre, hogy…:

Aktuális premier naptár:

2024. május 9. – A majmok bolygója: A birodalom (Kingdom of the Planet of the Apes) (12E)
2024. július 25. – Deadpool & Rozsomák (Deadpool & Wolverine)
2024. augusztus 15. – Alien: Romulus (Alien: Romulus)
2025. február 13. – Amerika Kapitány: Szép új világ (Captain America: Brave New World)

HBO MAX

2024. március ajánló – A hónap friss premierjei között megtalálható az összes eddigi Robotzsaru film (03.01), beleértve a 2014-es remaket is,
a 2004-es Hellboy (03.31) és az 1998-as Godzilla (03.31)..

INTERCOM:

Elindult a Dűne – Második rész jegyelővétele
A Dűne 2021-es bemutatója óta készülnek rajongók milliói világszerte Paul Atreides történetének folyatására, mely február 29-én végre látható lesz a mozikban! Aki már most biztosítaná a helyét az első vetítéseken, az február 15-től megteheti.
A Dűne – Második rész szinkronosan, feliratosan, eredeti nyelven, IMAX-ben, 4DX-ben és ScreenX formátumokban lesz látható a mozikban.

Madame Web a mozikban!

Csütörtöktől egy új Marvel-hős mutatkozik be a mozivásznon. Madame Web, Dakota Johnsonnal a főszerepben február 15-től a mozikban.
Cassandra Webb (Dakota Johnson) a hétköznapok hőse. Mentőautót vezet New Yorkban: az életveszély és az életmentés számára mindennapos. Meg az, hogy folyton rohan, kapkod, az idővel harcol.
Azután történik valami. Ami még az ő, mindig váratlan fordulatokat hozó életében is egészen új. És attól kezdve nem ért semmit: Talán gyorsabb lett, mint bármelyik embertársa? Talán a jövőbe lát? Talán egy földöntúli képességekkel rendelkező szuperember vadászik rá? Összekavarodik a világa, úgy érzi, darabokra tört az univerzum.
Még szerencse, hogy összeakad néhány vagány, kemény New York-i csajjal, és miközben megpróbálnak életben maradni, együtt deríti ki, hogy mi ez az egész.
A Marvel univerzum legtitokzatosabb hősnőjének eredettörténetében a fantasztikus látvány mellett a fantasztikus főszereplőnő-csapat is behálózza a nézőt: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Emma Roberts és a többiek őrült kalandban mutatják meg, mi mindenre képesek.

2024-es bemutatóink előzeteseiből válogattunk:

Disney+

Marvel Animation’s X-Men ’97 – 2024. március 20.

ui: ha nem Hetente, akkor Havonta, vagy Ha eszünkbe jut! :D