Becky Cloonan Batmant rajzol

Az idén augusztusban az amerikai képregényboltok polcaira kerülő új Batman sorozat 12. száma több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt ez a füzet egy különálló sztorit tartalmaz majd, közvetlenül a jelenleg zajló zseniális Night of the Owl lezárását követően. Másrészt ezt a számot nem a szintén csodálatos Greg Capullo rajzolja, hanem maga Becky Cloonan, aki Brian Wood-dal közös DEMO című sorozatával vált híressé, jelenleg pedig a Dark Horse új Conan-sorozatát illusztrálja (melyet szintén Brian Wood ír).

Előzetes, vagy promóképet egyelőre nem találtam, de a rajzolónő eddigi munkáit látva valószínűleg ismét valami szemet gyönyörködtető füzet kerül ki a kezei alól. (Az itt látható képet Capullo készítette.)

A 12. szám tartalmaz majd még egy rövid képregényt Andy Clarke tollából, akit többek között Grant Morrison Batman and Robin sorozatából (is) ismerhetünk.

Akik Capullo elvesztése miatt kezdenének el zokogni, meg kell, hogy nyugtassam őket. Capullo ugyanis visszatér a 13. számtól egy újabb sztori erejéig, természetesen Scott Snyder oldalán.

Forrás: Newsarama