A marslakó, a hóhér, a kanos kalifa és a szűkszavú teknős

Ebben a nagy melegben felüdülésként csobbanjunk egyet az aktuális rejtvénylapokban található képregényekben.

A Fülesbagoly júliusi számában ismét az Ezeregy éjszaka meséiből kapunk ízelítőt. A nő íze, ez a címe a szösszenetnek, melyet Kiss Ferenc írt át képregényre és Topálovits Pál rajzolt. A sztoriról csak annyit, hogy egy kéjsóvár kalifa szemet vet egyik vezíre feleségére, de az asszonykát sem ejtették a fejére.

Az Extra Fülesbagoly nyári számában egy humoros sci-fit olvashatunk. Evelyn E. Smith elbeszélése nyomán írta Gross Péter, rajzolta Matheika Gábor. A 4 oldalas történet A marslakó és a mágus címet viseli, és mindjárt az első oldalon meglehetősen rosszul indul a kapcsolatteremtés, mivel a marsiak egy fő kivételével elfogyasztják a földi expedíció tagjait, ami bosszúért kiált…

A Kedvenc 2008/13. számában egy folytatásos képregény indult, melynek írója és rajzolója az eddig jobbára erotikus képregényeiről illetve karikatúráiról ismert Téjlor. A hóhér című történet első részében mindjárt egy leánykérés kellős közepébe csöppenünk.

A Kis Füles júliusi számában is új folytatásos indult. A szűkszavű teknős esetét Király Vilmos írta és Podmaniczky Ferenc rajzolta. Az ifjúsági képregény egy meglepő találkozással kezdődik, és ki tudja, milyen irányt vesz még a cselekmény az elkövetkező hónapokban.
Természetesen a gyerekeknek szóló rejtvénylapból ezúttal sem hiányzik Róka felügyelő legújabb nyomozása, a rejtvényképregény főhőse ezúttal eltűnt bográcsok után kutat.