Egyperces erotika a rejtvénylapokban

Régen mazsoláztam a rejtvénylapokban megjelenő képregényekből, így most elérkezettnek láttam az időt egy újabb szemlére.

  • A Zseb Rejtvény Színes idei 4. számában A falu szüze címmel Barát József színes szösszenetét olvashatjuk egy pikáns afrikai kirándulásról, mely kissé félre sikerül.
  • A Zseb Rejtvény Évszakok 3. száma is az erotika területén kalandozik, de mivel egy Boccaccio novella feldolgozásáról van szó, inkább a humor dominál. A Libavásár című történetet egykor Kiss Ferenc és Fazekas Attila dolgozta fel, a képregény bő egy évtized után jelent meg újra.
  • Érdekes módon a Fülesbagoly augusztusi száma sem mentes az erotikától. Megtudhatjuk, mi lapul a pap reverendája alatt, ami a nők számára rendeltetett, de használva még sohasem volt. Kiss Ferenc és Balog Zoltán képtörténetében nem az, amire kapásból gondolnánk.
  • A folytatásos történetekről csak annyit, hogy a Kis Fülesben befejeződött a Szűkszavú teknős esete, a Kedvenc lapjain A hóhér félúton jár, a Fülesben pedig a Szőke ciklon végéhez közeledik.