Watchmen – Az Őrzők #3

Alan Moore és Dave Gibbons mérföldkőnek számító képregényének harmadik, befejező kötete méltó lezárása e joggal nagyra tartott remekműnek.
A WATCHMEN páratlan alkotás – jellemezte a képregényt számos méltatója. „Letehetetlen!

– áradoztak mások, és tény, hogy a mű olyan lehengerlő hatással van az olvasóra, ami alól csak kevesen tudják kivonni magukat.

A WATCHMEN sikerének titkát már sokan próbálták megfejteni. Azon kívül, hogy a történet a felszínen is rettentően olvasmányos és magával ragadó, a mélyben olyan jelentésrétegek, ezerarcú szimbólumok húzódnak meg, melyek csak többszöri olvasás után ismerhetők fel.

A WATCHMEN nem véletlenül nyert el számos díjat, és nem véletlenül vezeti világszerte a népszerűségi listákat immár több mint húsz éve. A befejező kötetben a lebilincselő történet egyre gyorsabban halad a meghökkentő végkifejlet felé, összeállnak az eddig elvarratlan szálak, és értelmet kap sok apró mozzanat, melyek jelentőségére csak most döbben rá az olvasó.

Aki figyelemmel kísérte a tizenkét részes képregény eddig megjelent részeit, az garantáltan nem fog csalódni az utolsó négy fejezetben sem.

ALAN MOORE – DAVE GIBBONS : WATCHMEN – AZ ŐRZŐK – III

Magyarorzágon kiadja a Cartaphilus Kiadó.
Várható megjelenés: 2009. február 20. környékén!
A harmadik kötet ára 2.580.- Ft

Az első kötetről…
Az másodikról…
Fórum a KN-en…