Ultimate Universe News #9

ELŐZETES

A 3. számra még ugyan várni kell hónap végéig, de sebaj, legalább már pár oldalnyi, szöveg nélküli előzetest kaptunk. És micsoda előzetest…! Itt van nekünk Tony Stark fehérbe öltözött bátyja, Gregory, egy új, brutális Vasember (talán épp Gregory az…?), valamint egy új Darázs is! Aztapaszta! Vad lesz ez az első Bosszú Angyalai csapat, már látom!

ULTIMATE AVENGERS #3
Várható megjelenés: 2009. október 28.


Öregem… Van, aki ezek után nem várja tűkön ülve a 3. számot?

Új sorozatok…? Nem is egy, hanem rögtön több…? Na igen, ha minden jól megy, jövő év elején indul a New Ultimates, amelyről már sok-sok infót és képet adtam közre, valamint a negyedik, eddig titkos újvilági cím is! De vajon mi lesz az? Hohohohohóóóó, vajon mi???

Nem, AZÉRT SEM azzal kezdem! (Persze a csalók most lejjebb görgethetnek, hogy előre megnézzék, de ti nem vagytok csalók, ugye?)

NEW ULTIMATES

Vagy tőlem lehet The Ultimates 4 is, vagy amit akartok… A Különítmény kalandjai (az Ultimate Avengers mellett) itt folytatódnak előreláthatólag 2010 februárjától, az alkotógárda pedig, mint tudjuk, Jeph Loeb íróból és Frank Cho rajzolóból fog főként állni. Jövő héten sok-sok belső információt hozok majd nektek, de szépen beosztjuk, hogy kitartson a sok hír, ezért most egyelőre csak Cho előzetes, immár színes képeit mutatom.

Igen… A Különítmény kontra Asgard lesz itt a főszál, ahogy látom, és ahogy már eddig is sejthettük a korábbi előzetes vázlatokból. És akkor még egyszer: jövő héten exkluzív infók érkeznek, csak nektek, egyenesen Jeph Loebtől!

Most pedig… Dobpergés… Oly régóta vártuk a negyedik címet… Igen, igen, IGEN, ITT VAN:

ULTIMATE X

X. Ennyi és nem több. Nem X-Men, csak X. Vajon ez az X is kincset jelöl majd? Miről szól majd? Kik lesznek a szereplők? Mi lesz a cselekmény? Egyet előre megsúgok: a sorozat NEM mutánsokról, illetve nem kizárólag róluk fog szólni. Jövő héten a New Ultimates mellett erről a sorozatról is szólni fog majd nektek az író az én tolmácsolásomban, addig pedig lehet találgatni, és gyönyörködni a rajzoló színes oldalaiban! Ja, és hogy ki lesz az író és a rajzoló? Ahogy már egyszer korábban szóltam róla, Jeph Loeb és Art Adams az illetők! Na és akkor a képek:

Itt már óvatosabbak voltak egyébként az 1. szám megjelenésével, és csak annyi bizonyos, hogy „valamikor 2010-ben” indul majd a sorozat, de elvileg állandó megjelenésű cím lesz, nem csak egy mini. Na de a részleteket majd jövő héten, ti kis kíváncsiak!

Egy újabb UNN végéhez értünk, barátaim, de ez legalább hosszabb és izgalmasabb volt, mint legutóbb. Örüljünk tehát, ne búslakodjunk, és tekintsünk bizakodva a jövőbe, miközben az Ultimate Marvel 4.0 fórumba irkálunk sok szépet és jót. Az Erő legyen veletek, találkozunk egy hét múlva (amikor majd kicsit a személyes véleményemet is kifejtem a két új sorozatról elöljáróban)!

Oldalak: 1 2