Ultimate Universe News #61

Jó napot és egyben BOLDOG ÚJ ÉVET is kívánok. A nevem dr. Trepni Bendegúz. Én kezelem Maniac úrfit, amíg a kórházunk páciense, és mivel a barátnője nem hajlandó többet írni helyette, ezért engem kért meg, hogy állítsam össze Önöknek, kedves olvasók, az Ultimate Universe News névre keresztelt összefoglaló 61. kiadását. Mivel épp van egy kis szabadidőm, és ez látszólag sokat segít Maniac úrfi gyógyulásán is, elvállaltam a feladatot – bár megvallom, nem igazán mozgok otthonosan az úgynevezett képregények világában. Inkább kedvelem a festészetet, a szépirodalmat, valamint a művészfilmeket. De bármit a betegekért, és nekem elhihetik: Maniac úrfi NAGYON beteg.

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETES

Maniac úrfi úgy kívánta, pár előzetessel kezdjem ezt a kis összefoglalót. Legyen hát. Orvosként nem igazán tetszik ez a történet, aminek a címe Death of Spider-Man, és aminek a fejezeteihez elkészült borítókat bocsátom közszemlére, hiszen az én küldetésem a halál elleni küzdelem, de… legyen. Ezt a két képet kellene megmutatnom két hamarosan megjelenő kiadványból:

ULTIMATE SPIDER-MAN #153
Várható megjelenés: 2011. február 2.

ULTIMATE SPIDER-MAN #154
Várható megjelenés: 2011. február 23.

Jézusmária, milyen ijesztő képek! Nem való ilyen gyerekeknek! Az első képet egy bizonyos Ed McGuinness, a másodikat pedig egy Steve McNiven nevű úriember rajzolta. Egyből beutalnám mindkettőt egy-egy pszichológiai vizsgálatra, amiért ilyen rémálomba illő dolgokat adnak ki a kezeik közül! Nem is bírom tovább nézni.

Ó, de még annyit át kell adnom, hogy Maniac úrfi már dolgozik a 151. szám elemzésén is, csak egy kis türelmet kér. Köszönöm a nevében is, kedves olvasók.

Oldalak: 1 2 3