Ultimate Universe News #57

Csókolom! Megint teljesen váratlanul érkezik az Ultimate Universe News, tudom, ráadásul nem is olyan hosszan, ahogy terveztem, de jelen pillanatban ennyit tudtam összehozni. Az elemzések ezúttal kimaradnak az új megjelenésekből, de lesz itt nektek új magyar megjelenés A Csodálatos Pókember 87. számával, előzetes az Ultimate Spider-Man 15., az Ultimate Avengers 3 3., az Ultimate Mystery 4., valamint az Ultimate Thor 2. számából, és még egy interjú is az Ultimate Captain America készítőivel! Huh! Azért ez így is szép mennyiség, hát még ha a szeptemberi eladási adatokat is hozzávesszük az egészhez. Jó olvasást!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Ritkaság az olyan képregény, amelyben nemhogy két sztori van két rajzolótól és írótól, de mindkettő egy-egy nagy, világrengető esemény része – pedig A Csodálatos Pókember legújabb száma bizony pont ilyen! Egyrészt véget ér az Újvilág: Hatalom, a két univerzum háborúját bemutató sztori, másrészt elkezdődik az Újvilág eddigi legnagyobb eseménye, amely minden hőst érint, az Ultimátum. És igen: utána a világ már soha többé nem lesz olyan, mint eddig volt…

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #87
Fejezetcímek: Ultimátum (1. rész) / Újvilág: Hatalom (9. rész)
Írta: Brian Michael Bendis és Jeph Loeb
Ceruzarajz: Stuart Immonen és Greg Land
Borító: Stuart Immonen

Itt az Ultimátum!!! Nagy változások vannak készülőben, és ezekkel együtt végre visszatér a PÓKNŐ is! De vajon ellenségként vagy barátként? Vendégszerepben Fáklya a Fantasztikus Négyesből! Valamint: Elérkezett a világok harcát bemutató történet fináléja! Az újvilági hősök és a Szuperosztag összecsapása a végéhez érkezik, és végre kiderül, mi lesz a két univerzum sorsa. Garantáljuk, hogy ilyen befejezésre senki sem számított!A sorozat és az Újvilág rajongóinak egyszerűen kötelező vétel ez a szám! Peter Parker élete fenekestül felfordul, ebben biztosak lehettek!

ELŐZETES

Új sztori, új rajzoló, új előzetes! A 15. szám meglehetősen depis előzetes oldalait láthatjátok alant, immár az új beugró rajzolótól, Sara Pichellitől, akitől egy interjút is kaptatok legutóbb. Úgy tűnik, Peter totál elveszti minden életkedvét, miután Gwen szakít vele (ami érthető is, hiszen a lánynak semmi oka nincs erre, de ezt is már kitárgyaltuk a múltkor).

ULTIMATE SPIDER-MAN #15
Várható megjelenés: 2010. október 27.

Igen, tudom, hogy már mutattam ezeket az oldalakat, de most már szöveg is van hozzájuk. Így mégiscsak jobb, nem?

ELŐZETES

Aki hozzászokott a 2. kötet rajzolója, Leinil Francis Yu pörgéséhez, annak nyilván szokatlan, hogy most egy-egy hónapot kell várnunk mindig az új fejezetre – de újvilági mércével még ez is irdatlan sebesség, barátaim. A héten érkezik (érkezett) a 3. kötet 3. száma, amelyben tovább bonyolódik a vámpírok ügye a föld alatt és a föld felett…

ULTIMATE AVENGERS 3 #3
Várható megjelenés: 2010. október 27.


Ez igen! Mondtam már korábban is, de ismét elmondom, hogy az okoska Hulk vámpírként sokkal királyabb, mint eddig volt. Szép.

Oldalak: 1 2 3