Ultimate Universe News #5

Jó napot, újvilági rajongók! Ismét felragyogott egy Ultimate Universe News napja, sorban az ötödiké, amely tartalmaz híreket bőségesen! Természetesen ezúttal is az ULTIMATE SPIDER-MAN szekcióval nyitok, ahol A Csodálatos Pókember legfrissebb, 75. száma kerül majd a középpontba az Egy Manó halála 2. fejezetével. Aztán következik sorban az ULTIMATE AVENGERS részlegünk, amelyben szintén egy új megjelenés, az Ultimate Avengers 2. száma kapja a főszerepet, hosszas, részletes elemzéssel és karaktermustrával együtt. Végül, de korántsem utolsó sorban az aktuális minisorozat, az Ultimate Armor Wars 1. számából fogok mutatni pár tetszetős előzetes oldalt Vasember főszereplésével a romba dőlt New Yorkban. Ennyi, és nem több az e heti kínálat, szerintem elég változatos és hosszú kis összefoglaló ez, szóval ki ne hagyjátok! Olvasni, olvasni, olvasni!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Itt a jubileumi 75. szám, immár teljes egészében Stuart Immonen rajzaival! Büszkék lehetünk magunkra, hiszen míg Amerikában a sorozat csak a 2. számnál tart, addig mi már a 75.-nél… Jó, mi? Na, komolyan: Peter eddigi legnagyobb ellensége, a Zöld Manó újra szabadlábon! Ráadásul magával hozott még pár gonosztevőt is, amikor kitört a Triskelionból! Elektro! Doktor Octopus! Gwérontó! Vajon ki mire készül? Hogyan fog Osborn ezúttal keresztbe tenni Peternek? És melyik Manó leli majd a halálát a sztori végén? A Zöld? A Vész? A Miki? Minden kiderül a legújabb fejezetben, amit egyszerűen MUSZÁJ megvennetek! Higgyetek nekem!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #75
Fejezetcím: Egy Manó halála (2. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Stuart Immonen
Borító: Stuart Immonen

Norman Osborn, a Zöld Manó megszökött a Különítmény egykori bázisáról, a Triskelionból! Mivel tudja, hogy ki valójában Pókember, ezért Peternek mindent meg kell tennie, hogy biztonságban tudja tőle May nénikéjét. Ám sajnos nem Norman az egyetlen, aki immár szabadon kószál New York utcáin: Elektro, az elektromosság ura szintén bosszúra szomjasan keresi hálószövő nemezisét! Kötelező sztori minden rajongónak!


Kecsegtető, nemde? Hát még ha a következő oldalra lapoztok, a Bosszú Angyalaihoz…!

Oldalak: 1 2 3