Ultimate Universe News #46

Megint kedd, és megint Ultimate Universe News, ahogy annak a világ rendje szerint lennie kell. Ez így van jól, barátaim – de az nem, hogy ezúttal sem tudok sok infót szolgáltatni a nyári uborkaszezon miatt. Az ULTIMATE SPIDER-MAN szekció lesz csak tömve, hiszen egyrészt egy magyar megjelenésről, A Csodálatos Pókember 84. számáról, másrészt egy amerikai előzetesről, az Ultimate Spider-Man 12. számáról fogok írni nektek. Venom, Újvilág: Hatalom és persze a Kaméleon-szerű alakváltó – ezek várnak a héten Peterre. És ennyi… vagy… mégsem? Lehetséges, hogy egy ÚJ SOROZATRÓL is be fogok számolni ma nektek? Igaz lehet ez…?

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Elnézést, barátaim, de kicsit mostanság belekavarodtam A Csodálatos Pókember kiadási ütemébe, és ezért a 84. számról csak most, már jóval a konkrét megjelenés után írok. Sorry. Rosszul számoltam, és ezért én például lemaradtam a 83. számról (az első szám a sorozatból, amit kihagytam az indulás óta – arrrrrghhhh!), de a 84.-et már beszereztem. Micsoda malőr ez a részemről! Na, de elég a személyes tragédiám történetéből, inkább lássuk, mi a helyzet Venommal! Mert hogy folytatódik A szimbióták háborúja a 4. résszel, bizony ám, és a Ruha most ismét Peter Parkeren van! Ajvé! Aztán az Újvilág: Hatalom is elérkezik már a 6. fejezethez, amely még látványosabb és fordulatosabb, mint az eddigiek, hiszen színre lép egy nem várt gonosztevő… De vajon ki és mi céllal?

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #84
Fejezetcímek: A szimbióták háborúja (4. rész) / Újvilág: Hatalom (6. rész)
Írta: Brian Michael Bendis és J. Michael Straczynski
Ceruzarajz: Stuart Immonen és Greg Land
Borító: Stuart Immonen

Vendégszerepben a Különítmény! Megtörtént a legrosszabb… Peter Parker lett a vérengző szimbióta, Venom! És nem elég, hogy Silver Sable és csapata is a nyomában van, de immár a Különítmény is őt akarja! Valamint: A két univerzum legnagyobb hősei folytatják csatájukat az ifjú tudósért, Reed Richardsért. Vajon melyik Föld kerül ki győztesen a harcból? Hogy végződik majd a Szuperosztag és az újvilági szuperhősök összecsapása?


Hű, ettől a kedvcsinálótól hirtelen… olyan… ÉHHHEESS lettem! Megyek, benyomok egy szenyát.

ELŐZETES

Na de nem csak idehaza, hanem a tengerentúlon is folytatódnak ám Peter hányattatásai az új sorozat 12. számában. Ott ugye a Kaméleon-szerű alakváltó kínozza őt, de nem Pókemberként, hanem Peterként, hiszen épp az ő alakját vette most föl. És ki tudja, milyen helyrehozhatatlan károkat okoz majd szegény srác magánéletében… Íme az előzetes:

ULTIMATE SPIDER-MAN #12
Várható megjelenés: 2010. július 14.


Izgalmas, igen, de… Nem is tudom. A kis szent életű Peter Parker hirtelen goromba szemétládává változik, és a környezetében senkinek sem fog leesni, hogy valami nem stimmel? Az alakváltó meg sem próbál úgy viselkedni, mint Peter. Nehezen tudom elhinni, hogy valaki nem kapcsol, de legyen…

Oldalak: 1 2