Ultimate Universe News #45

Minden idők egyik legrövidebb Ultimate Universe News-a! Ezeken a forró, izzasztó nyári napokon bizonyára a Marvel újvilági részlegénél sem hajtják túl magukat, és alig-alig érkezik valami infó tőlük. Ezúttal is csak két szekciót tudok ajánlani nektek: a NEW ULTIMATES és a MINISOROZATOK részlegeket. Előbbiben Frank Cho fekete-fehér művében gyönyörködhettek, míg utóbbiban az Ultimate Mystery e hónapra várható 1. számából láthattok előzetes oldalakat. Ennyi, barátaim, és semmi más. Bocsi.

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

GALÉRIA

Egyképes galéria. Meh, tudom, tudom… Mindegy, azért nézzétek Frank Cho fekete-fehér alkotását a 2. számból.

Meztelen, nagymellű nők! Szex! Thor! Mi kell még?

ULTIMATE MYSTERY

Közeleg az Újvilág rejtélye! Bekapcsolódik az Ellenség gyilkos sakkjátszmájába a rég nem látott Mahr Vehl Kapitány és a Pegazus Projekt is, úgyhogy kössétek fel a gatyát! Máris mutatom nektek az alternatív borítót és az előzetes oldalakat, hogy még izgatottabbak legyetek:

ULTIMATE MYSTERY #1
Várható megjelenés: 2010. július 28.

Mahr Vehl! Rég nem látott ismerősünk! Üdv újra köztünk!

Szánalmasan rövid volt, igaz? Nem én tehetek róla, de azért még egyszer bocs, és itt van nektek kárpótlásképp az Ultimate Marvel 4.0 fórum, szóval… Ennyi akkor. Hm. Kimegyek napozni kicsit.