Ultimate Universe News #40

Itt a naptári nyár! Hurrá, hurrá! Nemsokára nyári szünet az iskolákban, nyári szabadság a munkahelyeken, napsütés, holiday, tenger, koktélok… de előtte még itt az Ultimate Universe News 40. kiadása tele sok-sok jóval! Illetve olyan nagyon sok jóval nem, de párral igen… A főszerepben persze az új megjelenés, az Ultimate Enemy 4. száma lesz, amely ugye egy trilógia első felvonásának a vége is egyben. Ben Grimm, a Lény átalakul… valami egészen mássá! Hű, ehhez muszáj még pár felkiáltójelet írnom: !!! Így. Aztán lesz még itt két új kiadásról is hírem a NEW ULTIMATES és az ULTIMATE X szekciókban, de félek, ennyivel most be kell érnetek. Más nincs, sajnálom… De hé, nem kell mindig a monitort bújni! Inkább szaladgáljatok kint egy kicsit, vagy napozzatok, vagy valami!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETESNEW ULTIMATES #2 (MÁSODIK KIADÁS!)
Az új borítót rajzolta: Frank Cho
Várható megjelenés: 2010. június 16.

Hát, jó. Én azért továbbra is szeretem az Újvilágot, és ha a népnek bejön ez a sorozat, akkor én teljes szívemből sok hasonló sikert kívánok még a Loeb-Cho párosnak. Hajrá!

ELŐZETESNew Ultimates, de az Ultimate X 2. száma is visszatér nemsokára új kiadással – csakhogy ez már harmadik alkalommal! Yikes! Ezúttal pedig én is tökéletesen egyetértek az amerikai vásárlókkal, szerintem is baromi jó ez a sorozat eddig, és megérdemel ennyi újranyomást. Ha még emlékeztek, tudjátok, hogy az 1. számból is három kiadás készült – vagyis ez az újvilági sorozat tartja jelenleg a rekordot kiadások szempontjából. Bizony: sem az Ultimatum előtt, vagy alatt, vagy után nem volt még olyan újvilági cím, ami ennyi kiadást élt volna meg!

ULTIMATE X #2 (HARMADIK KIADÁS!)
Az új borítót rajzolta: Arthur Adams
Várható megjelenés: 2010. június 16.

Arról már nem is beszélek, hogy kétszer három kiadást egymás után még a klasszikus Marvel-címek sem nagyon élnek meg… Sőt, most egyet sem tudnék mondani, amelyiknél volt erre példa, de még a DC-nél sem. Azta!

Oldalak: 1 2