Ultimate Universe News #28

Hölgyeim és uraim! Fiúk és lányok! A porondon a világhírű Maniac Mester, aki ezúton hozta el Önöknek és nektek az Ultimate Universe News 28. kiadását! Lesz itt minden, mélyen tisztelt publikum! Messzi földről érkezett fellépőink között láthatják majd például a Bosszú Angyalait, akik hamarosan vadonatúj fejezettel térnek vissza az Ultimate Avengers 5. számában, hogy szembeszálljanak a félelmetes Vörös Koponyával! Őket követi a páncélos hős, Vasember, akinek minisorozatát, az Ultimate Armor Wars-t Önök értékelték, kedves nézőink! Utána pedig retteghetnek az Újvilág rejtélyes Ellenségétől az Ultimate Enemy 2. számának bemutatása és elemzése alatt, úgyhogy csak erős idegzetűek maradjanak a műsor végéig! Ha pedig hazai kínálatra vágynak, akkor se ballagjanak búskomoran haza, hiszen itt lesz velünk A Csodálatos Pókember 80. száma is az Újvilág: Hatalom 2. fejezetével és egy új Pókember-kalanddal! Tessék, csak tessék hát, kedves nagyérdemű! Erre, erre!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Talán mikor ezen sorokat olvassátok, már meg is jelent A Csodálatos Pókember legfrissebb, 80. száma – sőt, talán már ki is olvastátok mostanra. Sebaj, azért én egy kis ismertetőt és kedvcsinálót most is adok nektek, hiszen az idei 2. szám is két történetet tartalmaz, akárcsak a legutóbbi, így nagy-nagy butaság lenne kihagyni! Először ismételten a Rengetővel néz majd szembe kedvenc falmászónk, ám ezúttal kicsit más a helyzet, mint eddig oly sokszor… Herman komikus mellékszereplőből tragikus antihőssé válik egyetlen fejezet alatt, és ezúttal talán még Pókember eszén is túljár… Aztán természetesen folytatódik az Újvilág brutális eseménye egy másik dimenzió harcosaival, az Újvilág: Hatalom! A csatába bekapcsolódik Pókember, az X-Men, a Különítmény, és így már gyakorlatilag egy mindenki mindenki elleni, őrült küzdelem indul meg a rejtélyes ostromlókkal… akik Reed Richardsot akarják?!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #80
Fejezetcímek: A Rengető / Újvilág: Hatalom (2. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Stuart Immonen és Greg Land
Borító: Stuart Immonen

Peter Parker életének legrosszabb napja! Pókembert legyőzték és elrabolták! Az állatok is le fog esni, ha kiderül, ki vitte véghez azt, amit sem a Zöld Manó, sem a Vezér, sem Doktor Octopus nem tudott! Vajon képes lesz Kitty Pryde és Mary Jane összefogni egymással, hogy megmentsék Petert? Valamint: Idegen szuperhősök szállták meg az Újvilágot, hogy bosszút álljanak az ellenük elkövetett tettekért! A Különítmény persze ezt nem nézi tétlenül, és ellencsapást indít – a Fantasztikus Négyes, az X-Men és Pókember segítségével! Az biztos, hogy egy ekkora összecsapás mindkét világban nyomot hagy majd…


Klassz, ugye? Akinek nincs még meg, az uzsgyi, és szerezze be!

ELŐZETES

Szórjatok konfettit, harsanjanak fel a kürtök, üssétek a dobokat, énekeljetek és táncoljatok! Száz évnyi kihagyás után a héten érkezik a sorozat 5. száma! Na jó, száz év azért nem volt, de annyinak tűnt, mióta a Bosszú Angyalai nekivágtak, hogy egyszer s mindenkorra elintézzék a Vörös Koponyát – akinek azonban már a birtokában van a Kozmikus Kocka, pedig előtte sem volt egyszerű ellenfél. Már az előzetes oldalakon is több a hulla, mint amennyi 18, vagy legalább 16 év alatt elviselhető, úgyhogy csak óvatosan nézegessétek őket!

ULTIMATE AVENGERS #5
Várható megjelenés: 2010. március 3.


Ó, igen… Tudom, hogy nem sokan osztják ezen véleményemet, de a Vörös Koponya atomkirály szerintem! Riszpekt neki.

Oldalak: 1 2