Ultimate Universe News #27

Szervusztok, kiskomáim! Immár a 27. Ultimate Universe News-zal jelentkezem, bizony ám! Elég szépen termelték az újvilági infókat az elmúlt héten, így unatkozni most sem fogtok, ezt megígérhetem. Lássuk az e heti menüt: Az ULTIMATE SPIDER-MAN szekcióban egy Bendis-interjúval nyitunk, majd egy kis fekete-fehér finomságot is kaptok David Lafuentétől. Aztán robogunk tovább a New Ultimates vizeire pár fekete-fehér előzetessel Frank Chótól, majd következik a MINISOROZATOK részleg, melynek főszereplője ezúttal is az Ultimate Armor Wars lesz. Most, hogy véget ért a mini, az egész felett ítéletet mondok, és interaktív módon ti is ítélkezhettek egy szavazás keretei között. Ha ez megvolt, még mindig vár rátok pár színes és fekete-fehér oldal az Ultimate Enemy 2. számából, végezetül pedig a nem túl rózsás januári eladási adatokat böngésszük át közösen. Ennyit kínálok a héten nektek, fogyasszátok mindet egészséggel!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

INTERJÚ: BRIAN MICHAEL BENDIS

És ha Bendis-interjú, akkor a téma majdnem biztos, hogy az Ultimate Spider-Man – már csak azért is, mert az ULTIMATE SPIDER-MAN szekcióban vagyunk, ugye. Mr. Bendis kicsit elbeszélget a riporterrel a sorozat jövőjéről, ahogy szokta azt tenni nem ritkán. Lássuk, mi mondanivalója van ezúttal nekünk:

Brian, mióta tervezted az új felállást az új sorozatban?
Már jó ideje! Először is, nagy rajongója vagyok az ősrégi Spider-Man and his Amazing Friends című rajzfilmsorozatnak, és nagyon rég tervezgettem, milyen lenne egy ilyen felállás az újvilági Pókember életében. Már érintettem persze párszor ezt az ötletemet korábbi történetekben is, aztán egyszer csak beugrottak a gyerekéveim. Anyukám többször is megengedte, hogy nálunk aludjanak a barátaim, és szeretett velük is foglalkozni, vacsorát készített nekik, és hasonlók. Nem ritkán egy rakás gyerek szaladgált nálunk fel-alá. Aztán a Katrina hurrikán tombolása után New Orleansban szintén több családról lehetett hallani, akik befogadtak otthontalanná vált embereket. Erre jött Jeph Loeb ötlete az Ultimatum-ról, és már meg is volt, milyen tragédia miatt költözzenek a fiatalok Mayékhez. May néni már tudja, hogy Peter a Pókember, így egészen máshogy áll a fiatal szuperhősökhöz. Nagyon vártam, hogy végre összehozhassam ezt a sok karaktert, mert végre olyan Pókember-sztorikat akartam, amilyeneket soha, sehol nem olvashatott még senki. És higgyétek el, ilyen történeteket nem könnyű írni…

Várható még újabb fiatal, aki beköltözik a Parker-házba?
Bevallom, egy ideig gondolkodtam Kittyn is, de aztán neki egy egészen másféle sztorit írtam. Van már úgyis ott egy lány Gwen Stacy személyében, Johnny pedig átvette Harry Osborn helyét mint Peter legjobb barátja. Jégember is jó ötletnek tűnt, és remek alkalomnak, hogy Peter és Bobby végre jobban is megismerjék egymást. Érdekes dolgok születhetnek abból, ha nem legjobb barátok, csak félig-meddig ismerősök. Még az is lehet, hogy egyáltalán nem fogják bírni egymást.

Johnny Storm viszont híresség, így nehezen fog alkalmazkodni, nem?
Nem feltétlenül. Eddigi életstílusával olyasmi volt ő, mint egy gyereksztár. Sekélyes élete volt, és ezt ő is kezdte már érezni. Üres volt. Most, hogy átlagos életet élhet, végre feltöltődhet új élményekkel, és nemcsak egy népszerű szuperhős, hanem egy normális fiatal is lehet. Persze nem lesz könnyű átlagossá válni annak, aki sosem élt átlagos életet. Ugyanakkor az Újvilágban nem létezett olyan nagyon sokáig a Fantasztikus Négyes, viszonylag hamar feloszlottak, így az átállás talán menni fog neki.

És mi lesz Bobbyval?
Ő egy kicsit kilóg a sorból, mert nem ismeri annyira a többieket. Ettől persze még érdekesebbé válhat az egész. Sok tervem van vele, nagy tervek, és alig várom, hogy többet szerepeltethessem. Most még csak örül, hogy van hol aludnia, és May néni kedvessége is jó hatással van rá. De ha mindezt megszokja, új dolgok készülődnek majd a számára. Vajon akar még egyáltalán szuperhős lenni? Felülemelkedik önmagán, és képes lesz igazi hőssé válni?

Milyen hatással lesz mindez Mayre?
Mary Jane a 7. számban már kifejtette, hogy szerinte May néni túlzásba vitte a dolgot, pedig lehet, hogy tényleg csak szeretetet akar adni ezeknek a gyerekeknek. Végre rájött, miben jó ő igazán, mit adhat másoknak, és érzi, hogy törődésre vágynak ezek a fiatalok. May élete új célt kapott, és ez nagyon jót tett neki.

Akkor beszéljünk most Kittyről! Rá mi vár?
Kitty Pryde most elég sötét időszakon megy át. Széthullott a világa. Egyike a magukat nyilvánosan felvállaló mutánsoknak, és rázúdul minden gyűlölet, amit az emberek Magneto tettei miatt éreznek. Nagyon érdekes idő ez a karakter életében, és könnyen lehet, hogy már nem sokáig fog hőstetteket végrehajtani Árnyéklepelként. Valószínűbb, hogy egy „sötét Kitty” válik belőle. A 9. számban az élete újabb nehéz fordulóponthoz ér majd. A hatóságok eljönnek érte az iskolába, és el akarják majd vinni, mert mutáns. Nem használhatja csak úgy a képességeit mindenki előtt, ebben a világban már nem. Eljönnek tehát érte, és a barátai szeme láttára elhurcolják.

És mi várható a következő számban?
A 8. szám egy vadonatúj újvilági karakter színre lépését meséli majd el. Persze Rick Jonesról van szó, de hogy melyik ismert figura nevét veszi majd fel, az szerintem mindenkit meglep majd. És igen, szerepet kap majd az Ultimate Enemy című minimben is! Ha pedig már új szereplőkről esett szó, a 9. számban érkezik majd egy új gonosztevő is, akiről nem árulnék el sokat, csak annyit, hogy TELJESEN lerombolja majd Peter életét!

Alig várjuk! Köszönjük, Brian!

(Forrás: http://www.marvel.com)

GALÉRIA

Mondjuk ez a „galéria” megint csak egyetlen képből áll, a 10. szám borítójának fekete-fehér változatából, de ez van… Szeressétek őt!!!

Na de… Fúj, ennyire azért ne szeressétek! Összenyálaztátok a monitort! Tessék letörölni. Úgy. Na.

Oldalak: 1 2 3