Ultimate Universe News #25

Azt a huncut mindenit! Ez már – jól látjátok – az Ultimate Universe News 25., jubileumi kiadása! Egészen hihetetlen, én mondom nektek, de ha már így alakult, úgy illik, hogy egy jubileumot méltóképp ünnepeljünk meg. Épp ezért egészen hosszú összefoglalót írtam nektek ezen a héten, mindenféle sorozatról és miniről, amiről csak találtam hírt. Az első szekcióban, ami ugye az ULTIMATE SPIDER-MAN, pár előzetes oldalt láthattok majd az Ultimate Spider-Man 7. számából, amelyet a manga stílusban alkotó Takeshi Miyazawa rajzolt. És Rick Jones visszatér benne! Aztán fejest ugrunk e heti főszereplőnkbe, az ULTIMATE X részlegbe, amelyet egy interjúval nyitok az íróval, Jeph Loebbel. Utána persze sor kerül a frissen megjelent Ultimate X 1. számának bemutatójára, ami engem teljesen levett a lábamról. Rozsomák fia színre lép, gyerekek! Azért a New Ultimates sem marad ki a héten, és a közelgő 1. számból mutatok néhány előzetes oldalt, majd kaptok még előzetest az Ultimate Armor Wars 4., befejező számából is. Végezetül egy újabb interjúval zárok, amelyben Brian Michael Bendis beszél majd nektek minisorozata, az Ultimate Enemy titkairól. Tömény kis összefoglaló lesz ez, mi? HA!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ELŐZETES

Jövő héten új történet veszi kezdetét új (igaz, csak két számig maradó) rajzolóval! Brian Michael Bendis ezúttal Takeshi Miyazawa rajzain keresztül mutatja be Rick Jones történetét, úgyhogy aki nem csípi a manga stílust, az hoppon fog maradni… A többiek viszont megtudhatják majd, mi is történt az ifjú Rickkel azóta, hogy a Szemlélők valamiféle ismeretlen erőt adtak neki az Ultimate Origins végén. És hogy hogy kapcsolódik mindehhez Pókember? Jövő héten kiderül! Vagy talán már ebből az előzetesből…?

ULTIMATE SPIDER-MAN #7
Várható megjelenés: 2010. február 10.


Nem, ebből az előzetesből még nem derült ki. De az totál egyértelmű, hogy Peter és MJ megint összejönnek majd. Hajh.

Oldalak: 1 2 3