Ultimate Universe News #20

Boldog Új Évet, barátaim! A kis téli szünet után újult erővel jelentkezik 2010-ben is az Ultimate Universe News, ezúttal már a 20. alkalommal! Bizony, izgalmas évet zártunk minden téren az Újvilágban. Újrainduló sorozatok, megszűnő sorozatok, új sorozatok, elhullott hősök és gonosztevők, és ez még csak a jéghegy csúcsa a 2009-es év Újvilágában. E heti összefoglalóm második oldalán össze is írtam nektek személyes kedvenceimet a tavalyi év terméséből, melyek talán titeket is érdekelnek, és tényleg csak nyúlfarknyi véleményezést is kanyarítottam mindenhez. Előtte persze még jön az ULTIMATE SPIDER-MAN szekció A Csodálatos Pókember legfrissebb, decemberi számának bemutatójával, majd az amerikai Ultimate Spider-Man januári, 6. számának előzetesével. Csobbanjatok hát önfeledt módon 2010-be és az immár tíz éve futó Újvilág második évtizedének kezdetébe! Újévi fogadalomként én máris megígérem, hogy idén nem rémisztgetek senkit az UUN megszűnésével, és nem is indítom aztán újra más néven! Eskü!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Hazai vonatkozású hírrel kezdjük 2010-et! Elnézést, barátaim, de a kis téli pihenőm miatt most kivételesen kicsit megkésve számolok be nektek A Csodálatos Pókember új számának megjelenéséről. Ez tehát még NEM az e havi, hanem a decemberi, azaz a 78. szám kis bemutatója! A tavalyi évet stílusosan épp egy sztori lezárásával zárták kis hazánkban, hiszen épp a végéhez ért a vendégszereplőktől hemzsegő Azért vannak a jó barátok…, melyben Pókember összefog Jégemberrel és a vadiúj Tűzcsillaggal, hogy hármasban tegyenek rendet a városban. Lesz itt minden, kérem szépen: Magneto, az X-Men, Fáklya és még arra is fény derül, ki Liz Allen apja, akitől a mutáns géneket örökölte… Ki ne hagyjátok, mert akkor aztán lesz nemulass! Már önmagában a gyönyörű borítóért is megéri ez a szám, higgyétek el.

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #78
Fejezetcím: Azért vannak a jó barátok… (2. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Stuart Immonen
Borító: Stuart Immonen

Pókember Magneto ellen! Peter egyik osztálytársa hosszú ideje egy titkot rejtegetett barátai előtt: azt, hogy valójában mutáns! Ám a titokra most fény derült, és csak Pókember állhatja útját a teljes hisztériának az iskolában. És ha ez még nem lenne elég, színre lép minden idők egyik legveszélyesebb mutánsa, a Mágnesesség Ura, Magneto is! És ahol ő felbukkan, ott természetesen az X-Men sem maradhat el! Hatalmas harc bontakozik ki New York utcáin, és falmászó hősünk egyenesen a közepébe csöppen!

És persze ezúton kívánok sok sikert erre az évre a magyar sorozatnak! A nagy hírt pedig már biztos ti is olvastátok a képregény jövőjét illetően, úgyhogy arról be sem kell számolnom, igaz?

ELŐZETES

Mi mással is kezdődhetne az új év az Újvilágban, mint egy újabb fejezettel kedvenc falmászónk életéből? Ha már ez a leghosszabb ideje futó és még ráadásul a legelső Ultimate-sorozat is, akkor nyissa az Újvilág második évtizedét ez a képregény! Az újraindult Ultimate Spider-Man első sztorijának utolsó felvonását olvashatjuk majd a héten, tehát ez a kezdés egyben egy befejezés is. Mysterio bizonyára egy újabb csapást mér majd nemezise ellen, miközben Peter új, jó pár taggal kibővült családját próbálja szokni. Ja, és Johnny és Bobby új sérót kapnak! Nézzétek csak:

ULTIMATE SPIDER-MAN #6
Várható megjelenés: 2010. január 6.


Oldalak: 1 2