Ultimate Universe News #11

Zsupszahó! Szervusztok, kedveskéim! Gyertek csak, gyertek, épp jó helyre jöttetek, ha a legfrissebb újvilági hírek érdekelnek titeket! Az Ultimate Universe News 11. kiadása telis-tele van érdekességekkel, úgymint A Csodálatos Pókember 76. számának bemutatójával és kedvcsináló képeivel! Bizony ám! Aztán lesz itt még nekünk egy második kiadás, egy borító fekete-fehér változata, valamint két színes, szöveges előzetes – az egyik az Ultimate Avengers 3., a másik az Ultimate Armor Wars 2. számából! Már csak ezért megéri velem tartani, de ha még ez sem elég, az utolsó oldalon együtt izgulhatunk majd a szeptemberi eladási adatokat olvasgatva, hogy hanyadik helyen végeztek kedvenceink múlt hónapban. No, ne kelljen tovább noszogatnom titeket! Erre, erre, olvassatok csak bátran!

SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

A CSODÁLATOS PÓKEMBER

Száguldj, Csodálatos Pókember! Repülj az újságárusoktól a magyar rajongók kezei közé! Megjelent végre a 76. számod is, benne az Egy Manó halála újabb fejezete! A Zöld Manó szabadlábon, a S.H.I.E.L.D. fogságba ejtette Pókembert, Carol Danvers hajthatatlan, Kitty Pryde viszont segít… Huh, lesz itt minden, miközben fénysebességgel száguldunk a Manó halálához. De melyikéhez…?

A CSODÁLATOS PÓKEMBER #76
Fejezetcím: Egy Manó halála (3. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Stuart Immonen
Borító: Stuart Immonen

Norman Osborn, a Zöld Manó megszökött a Triskelionból, és senki sem állhat az útjába! Egy egész sereg szövetségi ügynök van a nyomában, azzal a céllal, hogy egyszer s mindenkorra kivonják Normant a forgalomból. És hogy ki vezeti őket? Hát Pókember, a S.H.I.E.L.D. újdonsült ügynöke! A társa pedig nem más, mint Kitty Pryde, a S.H.I.E.L.D. másik újdonsült ügynöke! Két ügynök – egy ellenfél! És lehet, hogy ezzel végre elérkezett a végső összecsapás Pókember és a Zöld Manó között? Norman úgy érzi, Peter Parker nem más, mint az ő hagyatéka erre a világra – páratlan géniuszának élő bizonyítéka. Nem akar mást, mint hogy Pókember az egész világ előtt beismerje, hogy ő, Norman hozta őt létre. Ha ezt megteszi, soha többé nem fogja háborgatni. Ha nem, akkor viszont azonnal végez a szeretteivel! Vajon beleegyezik Peter ebbe az egyszerű, de sötét céloktól vezérelt alkuba? És mi lesz Norman egyetlen, igazi fiával, Harryvel?Nyomás! Mindenki vegye meg sebtiben!

ÚJ MEGJELENÉS

Kanyarodjunk most vissza az amerikai vonalhoz, és vessük tekintetünket a 2. szám frissiben megjelent, második kiadására, annak is vadiúj borítójára! A sztoriból ismerős Peter-Gwen randit láthatjuk az iskola tetején, a háttérben egy frankó Pókember-képpel még az 1. szám borítójáról. Pazar, nemde? És persze kiváló alkalom ez a kiadvány a pótlásra annak, aki kihagyta korábban ezt a fejezetet!

ULTIMATE SPIDER-MAN #2 (MÁSODIK KIADÁS!)
Az új borítót rajzolta: David Lafuente

GALÉRIA

Illetve a „GALÉRIA” talán kicsit túlzás, hiszen csak egyetlen képről van szó… Na mindegy, azért mutatom: a 6. szám borítójának fekete-fehér változata David Lafuentétől! Subidubi!

Csini, mi? Hát még a következő részleg a Bosszú Angyalaival!

Oldalak: 1 2 3