Ultimate News #96

Időutazás az Ultimate News 96. kiadásában! Bizony, barátaim, ezen a héten ebben a rövidke, de velős összefoglalóban előre és hátra fogunk utazni az Újvilág történelmében. Elsőként a jövőbe látogatunk el, és megtudjuk, hogyan is fog kinézni az Ultimatum utáni alternatív világban az X-Men és a Fantasztikus Négyes – és tesszük mindezt az Ultimate X-Men / Ultimate Fantastic Four Annual és az Ultimate Fantastic Four / Ultimate X-Men Annual előzetesében. Jól hangzik? Akkor kapcsoljátok be a biztonsági öveket a DeLoreanban (Vissza a jövőbe-rajongók előnyben), mert ezután a múltba térünk vissza az Ultimate Origins 3. számának oldalain, amely Charles Xavier és Magneto első találkozását mutatja be nekünk. Erről az új megjelenésről persze szokás szerint kritikákat is olvashattok majd. Aztán egy vadiúj részlegben pár egészen belső információt tudhattok meg magától Joe Quesadától és Mark Millartól az Újvilág jövőjéről. És akkor még a legjobbat nem is mondtam: egy fincsi előzetest is kaptok A Csodálatos Pókember hamarosan megjelenő, 62. számából! Érdemes tehát ez alkalommal is fejest ugrani a hírekbe, úgyhogy hajrá, ne kéressétek magatokat!

Figyelmeztetés érkezik a kettes vágányon! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Jupí.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Új szereplők egész hada (na jó, annyi nem, de egy pár) bukkan majd fel A Csodálatos Pókember 62. számában várhatóan pénteken! Azt már az alant található borítón láthatjátok, hogy bizony, az egyik a Keselyű lesz… Egy rég várt szereplő újvilági verziója, most először magyarul! Na de elég a szóból, meresszétek szemeiteket az előzetesre:


ULTIMATE X-MEN / ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Nem véletlenül került egybe most ez a két sorozat: mint azt már tudjuk a szeptemberi előzetesekből, jövő hónapban az X-Men és a Fantasztikus Négyes egy közös kalandban, az Ultimate X-Men / Ultimate Fantastic Four Annual és az Ultimate Fantastic Four / Ultimate X-Men Annual számaiban találkoznak majd (és ezentúl engedelmetekkel Ultimate X4 Annual-nak rövidítem majd őket). Jön majd a jövő X-Mene és a jövő Fantasztikus Négyese, és összecsapnak egymással, mindezt azért, hogy az Ultimatum eseményeinek gátat szabjanak… De kik is a jövőben az X-Men és a Fantasztikus Négyes tagjai? És miért kelnek át még az időn is céljukért? Vajon sikerrel járhatnak, és megelőzhető az Ultimatum? Két író, két (vagy talán több) rajzoló, két különszám, és mindenre fény derül majd! Addig is itt van nektek a borító és pár fekete-fehér előzetes oldal. Lehet találgatni, ki kicsoda rajtuk!


Oldalak: 1 2 3