Ultimate News #90

Hoihoi! Szinte hihetetlen, hogy ez már a 90. Ultimate News, és hogy hamarosan elérkezünk a jubileumi 100. kiadáshoz. Már lassan két éve viseltek el engem, és ez mindenképp jutalmat érdemel! A jutalom pedig ezúttal például a májusi amerikai eladási adatok formájában érkezik hozzátok. Vagy például egy vadiúj előzetes képében az Ultimate Spider-Man 123. számából. Vagy akár az Ultimate X-Men és az Ultimate Fantastic Four legújabb számainak bemutatását is említhetném, természetesen a kritikáikkal együtt. Sőt, végre hírt ad magáról a The Ultimates 3 is a 4. szám előzetesével. Ehhez még csapjuk hozzá a szokásos adatlapot, és kész is az összefoglaló! Ám ezúttal egy igen-igen baljós hírrel leszek kénytelen zárni majd a hírcsokrot… Ha majd odaértek az olvasásban, meglátjátok, miről beszélek…

Figyelmeztetés jön: SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Vége.

AMERIKAI ELADÁSI ADATOK

A májusi hónap nem volt éppen túl mozgalmas az újvilági vonalon, úgyhogy nem is nagyon számíthattunk nagy csodára az eladási listán. És valóban: ha megnézitek alant, láthatjátok, hogy bizony minden kiadvány úgy szerepelt, ahogy azt már megszokhattuk…

Ultimate-kiadványok helyezése 2008 májusában


33. Ultimate Spider-Man #122 (56 ezer eladott példány)

43. Ultimate X-Men #94 (50 ezer eladott példány)

56. Ultimate Fantastic Four #54 (38 ezer eladott példány)

A tanulság mindebből az, hogy az Ultimate Spider-Man uralmát egyszerűen lehetetlen megdönteni. Még ha abban csak egy laza kis átvezető sztori van a Rengetővel, és még ha új írót és rajzolót is kap az Ultimate X-Men, vagy új történetet kezd az Ultimate Fantastic Four, akkor sem előzhetik be. Hát igen.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Már a küszöbön a vadiúj sztori, amiben visszatér Venom és remélhetőleg Vérontó is: a War of the Symbiotes! Sok-sok előzetest mutattam már nektek a 123. számból, amelyben az 1. részt olvashatjuk majd, de ez a mostani az első szöveges közülük! Parancsoljatok:


Oldalak: 1 2 3 4