Ultimate News #63

Jó napot kívánok. Ez itt az Ultimate News 63. része. A legfrissebb, legizgalmasabb újvilági hírek – olvasói kérésre ezúttal teljesen objektívan, személyes vélemény és humor nélkül. Csak a tények. Semmi más. Lássuk, miről is lesz szó ma: az Ultimate Spider-Man 116. számának megjelenéséről, az Ultimate X-Men 88. számának legújabb előzeteséről, valamint az Ultimate Iron Man 2. kötetéről. Ezenkívül természetesen ezúttal is lesz adatlap. Jó szórakozást kívánok mindenkinek.

Mielőtt azonban elkezdenék magát az összefoglalót, még olvassák el ezt a fontos figyelmeztetést: SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! És most folytassák bátran, ha gondolják.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Amerikában megjelent az Ultimate Spider-Man 116. száma, benne a Death of a Goblin 5. részével. A kritikusoknak egyöntetűen nagyon tetszett ez a kiadvány. Van benne akció, humor és dráma is, a végén pedig egy meglepő fordulat. A főbb szerepekben Peter mellett megtalálhatjuk Kitty Pryde-ot, Norman Osbornt és Carol Danverst. Az ára odaát 2 dollár és 99 cent. Íme a történet rövid ismertetője:

Ultimate Spider-Man #116 – Death of a Goblin (5. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Stuart Immonen

Lehet, hogy végre elérkezett a végső összecsapás Pókember és a Zöld Manó között? Norman Osborn úgy érzi, Peter Parker nem más, mint az ő hagyatéka erre a világra – páratlan géniuszának élő bizonyítéka. Nem akar mást, mint hogy Pókember az egész világ előtt beismerje, hogy ő, Norman hozta őt létre. Ha ezt megteszi, soha többé nem fogja háborgatni. Ha nem, akkor viszont azonnal végez a szeretteivel! Vajon beleegyezik Peter ebbe az egyszerű, de sötét céloktól vezérelt alkuba? És mi lesz Norman egyetlen, igazi fiával, Harryvel?

ULTIMATE X-MEN

Mivel múlt hónapban nem jelent meg új Ultimate X-Men, ezért bizonyára a rajongók már nagyon várják a 88. számot, melyet a Marvel erre a hétre ígért. Korábban már mutattam előzetes oldalakat, de most ismét mutatok párat. És ezúttal már szöveggel együtt. A rajzolók Salvador Larroca és Yanick Paquette, az író Robert Kirkman, a történet pedig a Sentinels epilógusa lesz. Az új előzeteseken felbukkan az elrabolt Charles Xavier, Kábel, Bestia, az új és a régi X-Men tagjai, és még Emma Frost és diákjai is.


Oldalak: 1 2