Ultimate News #58

A sivár jövőben járunk. A Föld halott pusztaság, csupán néhány város maradt épen. Utcáikat az erőszak uralja, lakói mészárlásból élnek, és szabadidejükben is majdnem egyetlen szórakozásuk az öldöklés. E könyörtelen világban egyetlen elszánt hírszerkesztő van csak, aki még képes fenntartani a rendet. A neve: Maniac. Friss, izgalmas újvilági híreivel, melyeket az Ultimate News című rovatba gyűjti össze, békét és egyensúlyt teremt ebben a kaotikus világban. De vajon képes lesz-e gátat szabni az anarchiának és a brutalitásnak az 58. kiadás is? Hamarosan kiderül…

Ám előtte: figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! És akkor most kezdődjék a móka és kacagás!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Egész jól halad eddig a Death of a Goblin című sztori. Norman Osborn szabadon kószál, Pókember összecsapott Elektróval, majd a S.H.I.E.L.D. börtönbe zárta, Nick Fury sehol, a helyettese, Carol Danvers idegesítően hülye, Kitty Pryde pedig megpróbálja kiszabadítani expasiját a legújabb, borzalmasan ronda szuperhős-gúnyájában. Most már tényleg csak a másik Manó, Harry hiányzik a játékból, hogy teljes legyen a káosz! Érdemes tehát beruházni a 115. számra, amely – csakúgy, mint a legújabb Ultimate X-Men – egy alternatív, zombis borítóval is megjelent a Marvel zombihónapjának tiszteletére. Csikidam!

Ultimate Spider-Man #115 – Death of a Goblin (4. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borítórajzok: Stuart Immonen

Norman Osborn, a Zöld Manó megszökött a Triskelionból, és senki sem állhat az útjába! Egy egész sereg szövetségi ügynök van a nyomában, azzal a céllal, hogy egyszer s mindenkorra kivonják Normant a forgalomból. És hogy ki vezeti õket? Hát Pókember, a S.H.I.E.L.D. újdonsült ügynöke! A társa pedig nem más, mint Kitty Pryde, a S.H.I.E.L.D. másik újdonsült ügynöke! Két ügynök – egy ellenfél!

És ha már ennyi szó esik mostanában a Zöld Manóról, akkor nem állhatom meg, hogy ne mutassam meg nektek egy rajongó alkotását Pókember nagy, zöld ellenfeléről. Íme:

ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Semmi új hír az F4 háza tájáról, pajtások, így most csak a 49. szám borítójával tudok nektek szolgálni – fekete-fehér és színes változatban egyaránt:

THE ULTIMATES

Csuhajja! Újabb háttérrel gazdagodhatnak a Különítmény kalandjainak rajongói ezen a héten, mely ezúttal is, mint mindig, háromféle felbontásban tölthető le innen! Na? Mire vártok még? Katt a linkre!

Oldalak: 1 2