Ultimate News #57

Eshet eső, fújhat szél, vagy lehet nemzeti ünnep, Maniac akkor sem henyél, és elhozza nektek az Ultimate News 57. kiadását! Miután tehát megemlékeztetek az 1956-os hősökről, vessétek bele magatokat a legfrissebb újvilági hírekbe! A tartalomból: Pókember börtönbe kerül! Az X-Men újfent összecsap az Őrökkel! A Fantasztikus Négyes Szibériába utazik! Tony Stark sötét titkokat tud meg a Különítményről! És végre az is kiderül, vajon tényleg José Fernando gyerekét várja-e Mariella! Na jó, az talán nem… Mindegy, azért ne hagyjátok ki az e heti összefoglalót sem, mert később megbánjátok! Higgyetek nekem, pajtások! Hát szoktam én hazudni?

Ki találja ki, mi jön most? IGEN!!! A figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Ugye milyen jó volt? Na akkor most folytassátok az olvasást.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Pókember börtönbe került, pajtások!!! Hát van ilyen? Ilyen van? Mi lesz most velünk? Hát már kedvenc hálószövőnk is átállt a sötét oldalra? Vagy valami másról van szó? Egyszerűen csak jól meg akarja szívatni a S.H.I.E.L.D.? És vajon mit tesz majd a hír hallatán Kitty Pryde? Na és Norman Osborn? A héten mindenre fény derül (legalábbis reméljük) a 115. számban, a Death of a Goblin 4. részében! Jöjjön is hozzá most egy kedvcsináló előzetes:


ULTIMATE X-MEN

X-Men kontra Őrök!!! Igen, immár sokadszor… Kicsit már én is úgy érzem, hogy túlságosan is elhúzzák ezt a csatát az óriásrobotokkal, de ez van, pajtások. A múlt héten megjelent 87. számban legalább már történik mellette pár izgalmas fordulat is. Páran meghalnak, páran visszatérnek, és egyetlen képkocka erejéig még Kábelt is viszontlátjuk. Ja, és úgy tűnik, talán Bishop sem az, akinek mondja magát, vagy legalábbis másféle célok vezérlik, mint eddig hittük… Összességében tehát ajánlom mindenkinek a Sentinels 4. részét, amely most kétféle borítóval is hozzáférhető: egy „simával” és egy zombis változattal. Mert ugye még emlékeztek a két héttel ezelőtti összefoglalóból, hogy a Marvelnél ez a hónap „zombihónap” lett a Marvel Zombies 2. kötetének indulása alkalmából, és ezért több kiadványhoz is készítettek zombis alternatív borítót. Kap majd ilyet ezen a héten az Ultimate Spider-Man is, és kapott múlt héten az Ultimate X-Men is. Hurrá!

Ultimate X-Men #87 – Sentinels (4. rész)
Írta: Robert Kirkman
Ceruzarajz és borítórajzok: Yanick Paquette

Míg az új X-Men tagjai a Fenris ikrekkel vannak elfoglalva, addig Piro és Bestia egy egész sereg Őrrel kénytelenek felvenni a harcot. De mi köze az egészhez Viszálynak és a Mutáns Felszabadítási Frontnak? Ebben a számban kiderül! Ja, és újra látjuk Kábelt is…

Oldalak: 1 2