Ultimate News #55

Még nyílnak Parkeréknél a kerti virágok, még zöldell a nyárfa a Baxter-torony ablakai előtt, de látod amottan a téli Újvilágot, már hó takará el a Triskeliont… Bizony, pajtások, közeleg a tél, de mi ennek csak örülhetünk, hiszen ha közeleg a tél, akkor közeleg 2008. is – és mint tudjuk, 2008. az Újvilág Éve lesz! Sőt, már az idei november és december is nagyon kellemesnek ígérkezik újvilági kiadványok szempontjából. Ám sajnos egyelőre még október van, ami elég szűkös hónapnak ígérkezik… Ezt a kis időt még ki kell húznunk valahogy, pajtások, nincs mit tenni. Ez a szegényes időszak persze azt is jelenti, hogy az Ultimate News 55. kiadása sem lett valami hosszú, sőt, egészen rövidkére sikeredett. Ám ha a mennyiség nem is, a minőség most is bőven eléri a szokásos magas színvonalat, úgyhogy olvasásra fel, pajtások!
Sőt, Csodálatos Pókember 52. ízelítő is olvasható benne! (mano)

Ja igen, a figyelmeztetés: SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Na ez is megvolt.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Pókember… mint a S.H.I.E.L.D. ügynöke?! Bizony, pajtások, nem csalás, nem ámítás: pontosan ez lesz a helyzet az e hónapban megjelenő 115. számban! Szegény Peterre zord napok várnak. Lemarad az iskolában a világ első számú kémszervezete miatt. A kissé ellenséges ex-barátnője ezentúl a kissé ellenséges szuperhős-társa is lesz egyben. Ja, és a Zöld Manóval is újfent szembe kell néznie… De hogy pontosan hogyan és miért is kerül Pókember a S.H.I.E.L.D.-hez, azt még a megjelenésig biztos nem tudjuk meg, ám három oldal vázlatát azért elküldte nekünk a jóságos Stuart Immonen apó, hogy addig se unatkozzunk.

Ja, és még egy kis extra az e havi számhoz: mivel hamarosan útjára indul a Marvel nagysikerű zombis sorozatának 2. kötete, a Marvel Zombies 2, így ezt a hónapot „zombihónapnak” titulálták, és több kiadványhoz is készítettek zombis alternatív borítót. Jó hír, hogy Immonen is rajzolt egy ilyet a 115. számhoz – tehát ezúttal a „normális” borító mellé kapunk még egy zombisat is majd! Csuhajja! És ha már ennyire belemerültünk a borítós témába, akkor már nem állhatom meg, hogy ne mutassam meg nektek csak itt, csak most a magyar kiadás 52. számának borítóját, melyen Pókember mellett ott pózol Fáklya is!

És ha még ez sem elég nektek, ti kis telhetetlenek, akkor vessetek még egy pillantást erre az exkluzív előzetes képkockára is! Igen, az ott a Különítmény és egy fura kiborg-szerű valaki… Ennyi vendégszereplő mellett van még valaki, aki nem kíváncsi az e havi számra? Ugye hogy nincs!!!

De ti még többet akartok, igaz? Még ennél is többet! Nos, még egy aprócska infómorzsát elhintek nektek, ami egyenesen a „mestertől”, Bendistől érkezett: Megkapta a jogi engedélyeket ahhoz, hogy a réges-régi, 1967-es Pókember-rajzfilmsorozatból (tudjátok, annak volt eredetileg a zenéje a Spider-Man, Spider-Man does whatever a spider can… kezdetű legendássá vált dalocska) „ultimatizáljon” pár olyan gonoszt, akik még egyetlen Pókember-képregényben sem szerepeltek eddig. Hát… most erre mit mondjak? Ha neki pont onnan kellett gonoszokat választania a rengeteg jobbnál jobb ellenség közül… akkor csinálja. Áldásom rá. Ja, egyébként így nézett ki ez a bizonyos rajzfilm:

Oldalak: 1 2