Ultimate News #147

Halihó, barátaim! Itt az Ultimate News 147. kiadása, az első ebben a kánikulai augusztusban! Nem hittem volna, hogy még idén bejelenthetem ezt, de: véget ért az Ultimatum!!! Bizony, így a mai összefoglalóban végre beszámolhatok nektek a mini utolsó számáról, kritikákkal együtt, és mellécsapom még a szintén régóta várt Ultimatum – Spider-Man: Requiem 2. számát is, amely az újvilági Pókember kalandjainak fináléja (a jövő heti újraindulásig persze). Frankó, mi? Hát még ha meglátjátok a bónusz ajándékokat, az Ultimate Comics Spider-Man és az Ultimate Comics Avengers szereplőiről készült borítókat, na meg az Ultimatum – X-Men: Requiem és az Ultimatum – Fantastic Four: Requiem előzeteseit…! Aztamindenségit, de jó, hogy végre újra van miről írnom!

Ez pedig már a 147. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE SPIDER-MAN

És ezzel… vége. Az első sorozat végleg a végéhez ért múlt héten az Ultimatum – Spider-Man: Requiem 2. számával, amely igazán különleges kiadásnak bizonyult. Mark Bagley és Stuart Immonen oldalai mellett három másik rajzolótól is kapunk képkockákat, akik az évek során szintén rajzoltak hosszabb-rövidebb kalandokat az újvilági Pókemberről. Vendégszereplőkben sem lesz hiány, bár a legtöbb szerepet (a most ismét zöld) Hulk kapja, és a történet, amire Jameson visszaemlékezik, erősen emlékeztethet egyeseket az Ultimate Marvel Team-Up 2. és 3. számára, de oda se neki. Ami pedig az utolsó képkockát illeti… Nos, arról most megindulhat a találgatás, hogy mit is jelent. Peter Parker mégis él…? Vagy nem…? Akárhogy is, a sorozat és az Újvilág rajongói semmiképp sem hagyhatják ki ezt a sorozatzáró fejezetet!

Ultimatum – Spider-Man: Requiem #2
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Mark Bagley, Stuart Immonen, John Totleben, Alex Maleev és Trevor Hairsine
Borítórajz: Stuart Immonen

Vadonatúj oldalak Bendistől, Bagley-től és Immonentől ebben a különleges kiadványban, melyben a bűnbánó J. Jonah Jameson szemein keresztül látjuk a történetet! Az Ultimate Spider-Man első sorozatának utolsó fejezete felfedi Peter Parker végső sorsát és vendégszerepelteti a Különítmény megmaradt tagjait!
Maniac értékelése:

Aki pedig volt olyan galád, és még nem olvasta az elképesztően frenetikusan hihetetlen Ultimate News Special #1 című írásomat, annak most mutatom az új sorozat szereplőit: egyet a jófiúkról és –lányokról (David Lafuente alkotásában), egyet pedig a rosszarc Mysterióról (Marko Djurdjevic alkotásában). Ne mondjátok, hogy nem hozzák meg a kedveteket az új sorozathoz!

ULTIMATE X-MEN

Ez a sorozat is a végéhez ér tehát végül… Most, hogy az X-Mennek legalább a felét kiirtották, persze már amúgy se lenne túl nagy jövője a csapatnak. Már csak egyetlen szám, az Ultimatum – X-Men: Requiem vár ránk a héten egy búcsúztatóval, amelynek az előzetes oldalait máris mutatom. Természetesen Rozsomák levágott karmaradéka nem hiányozhat a sztoriból!


Oldalak: 1 2 3