Ultimate News #140

Bugivugi, valamint subivapp, ez itt ismét az Ultimate News! Nem hosszú, de annál velősebb lesz a 140. összefoglalónk, úgyhogy senki se hagyja ki, akit csak kicsit is érdekel az Újvilág! Kezdetét veszik a héten a Requiem-kiadványok, a jelenleg futó sorozatok ténylegesen utolsó számaival – kezdésnek máris a Spider-Man: Requiem 1. számából mutatok előzetest majd. Aztán egészen exkluzív, sosem látott képeket és infókat kaptok Mark Millartól és Carlos Pachecótól az Ultimate Comics Avengers-ből (VÖRÖS KOPONYA!!!), végezetül pedig az Ultimate Wolverine vs. Hulk 5. számának új kiadásáról ejtek pár keresetlen szót. De mindezt bizonyára überelni fogja nálatok a szeptemberi előzetesek listája, amelyek között már ott figyel az Ultimate Comics Spider-Man és az Ultimate Comics Avengers 2. száma is, valamint… az Ultimate Comics Armor Wars?! Hát az meg mi? Olvassatok tovább, és kiderül…

Ez pedig már a 140. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

SZEPTEMBERI ELŐZETESEK

Emlékeztek még, mit hangoztattak oly sokszor az elmúlt hónapokban a Marvel írói és szerkesztői? Hogy milyen lesz a megújult Újvilág? Négy fő sorozat, és semmi mellékszál, semmi minisorozat. Nos… Szeptemberben érkezik egy új minisorozat 1. száma. Ez persze nem rossz, sőt, az író, Warren Ellis személye mindenképp pozitív előjel, na de minek mondanak olyanokat nekünk, szegény rajongóknak, amelyeket aztán úgysem tartanak be? Hajh… Bolondok ezek, én mondom. Na de nézzük inkább a búslakodás helyett, mit tartogat számunkra az ősz első hónapja!

Ultimate Comics Armor Wars #1
Írta: Warren Ellis
Ceruzarajz: Steve Kurth
Borítórajz: Brandon Peterson
Alternatív borítórajz: Carlos Pacheco

Az Ultimatum után maradt romok közepette Tony Starknak versenyt kell futnia az idővel, hogy megmentse a csőd szélére sodródott vállalatát, és hogy megakadályozza, hogy ellopják a páncéljait! A szupersztár író WARREN ELLIS (Ultimate Human) most összeáll egy új tehetséggel, STEVE KURTHTEL (Iron Man), hogy elhozzanak nektek egy észveszejtő, elképesztő thrillert, amelyben Tony kénytelen lesz szembenézni múltjával! Ezt látni kell, higgyétek el!

Ultimate Comics Spider-Man #2
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: David Lafuente

Az előző szám megrázó fordulatai itt folytatódnak és teljesednek ki, a sokkoló második fejezetben!! Ki lehet az Árnyéklepel?? Ki lehet Pókember?? És ki az ördög Mysterio, és mi a fenét művelt a Vezérrel?!

Ultimate Comics Avengers #2
Írta: Mark Millar
Ceruza- és borítórajz: Carlos Pacheco

SZÍNRE LÉP A VÖRÖS KOPONYA! Még alig heverte ki Amerika Kapitány első, kis híján halálos találkozását a Koponyával, máris kezébe veszi az ügyet, és üldözőbe veszi rémisztő, új ellenfelét, valamint annak terrorista megbízóit! Eközben Nick Fury felfedi a Vörös Koponya borzasztó titkát, és ezzel beindítja a Bosszú Angyalai Projektet, amely egybeesik Gregory Stark, Tony jóval okosabb és gazdagabb bátyjának érkezésével is! Csatlakozzatok MARK MILLAR (The Ultimates) és CARLOS PACHECO (X-Men) legújabb, pörgős, akciódús fejezetéhez ti is a nyár legnagyobb, legdurvább sorozatában!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Múlt héten már beszámoltam nektek az utolsó számról… ami persze nem volt teljesen az utolsó szám, hiszen még hátravan ugye két Requiem is az első sorozatból, ahogy azt már tudtuk egy ideje. Az első szám máris érkezik, rekordsebességgel a héten, és ahogy az lenni szokott, ilyenkor dukál az alkalomhoz pár előzetes oldal. Mark Bagley szupertitkos, eddig sehol nem látott oldalai ugyan nincsenek ezek között, de Stuart Immonen rajzaiban sem fogtok csalódni, ezt garantálhatom. Nézzétek csak:


Oldalak: 1 2