Ultimate News #137

Ultimate News, májusban utoljára! 137. alkalommal! Rengeteg, felesleges, de annál menőbb felkiáltójellel! Na és hogy mit kínálok nektek ezen a héten? Nem sokat, de azért valami csurran-cseppen ezúttal is. Például megnézzük az amerikai eladási adatokat áprilisról, bár szerintem nem sokan fognak örülni nekik… Aztán újabb előzetes következik a készülgető New Ultimates-ből, majd az Ultimate Wolverine vs. Hulk utolsó, 6. száma lesz terítéken pár előzetes oldal erejéig. Fincsi, mi? Végül pedig egy adatlappal örvendeztetlek meg titeket, mert az már úgyis olyan rég volt, és hiányzott nektek. Igaz-e? Na ugye.

Ez pedig már a 137. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

AMERIKAI ELADÁSI ADATOK

Meglehetősen csendes volt az április az állandó csúszások miatt, így csak két Ultimate Wolverine vs. Hulk képviselte az Újvilágot múlt hónapban. Ez viszont az egyik legnépszerűbb minisorozat napjainkban, amelynek legutóbbi száma bekerült a Top 10-be is, így bizonyára ti is izgatottan várjátok, hogyan teljesített a 4. és 5. szám. Lássuk:

Ultimate-kiadványok helyezése 2009 áprilisában


23. Ultimate Wolverine vs. Hulk #4 (60 ezer eladott példány)

25. Ultimate Wolverine vs. Hulk #5 (59 ezer eladott példány)

Hát igen… Fájó, de hiába a népszerűség, hiába az új kiadások egész sora, még ez is kevés volt áprilisban a Top 10-hez, de még a Top 20-hoz is. Pedig csak 8 ezerrel vették kevesebben ezeket a számokat, mint az előzőt, de mindez már elég volt egy ekkora eséshez a listán. Kár. Talán majd az utolsó szám…?

NEW ULTIMATES

Frank Cho, a sorozat rajzolója ismét megörvendeztette rajongóit egy előzetes vázlattal! A főszereplők ezúttal Amerika Kapitány, Zarda, valamint az utóbbi gigantikus lökhárítói! Mmm, úgy tűnik, Zarda is szép kis mellplasztikán esett át nemrég…

Oldalak: 1 2