Ultimate News #135

Itt az idő, barátaim: Ultimate News! Ráadásul már 135. alkalommal! Ahogy egyre közeleg a nyári szünet, úgy ritkulnak sajnos egyre inkább az Ultimate-kiadványok az Ultimatum szüntelen csúszásai miatt (most már csak júniusban vehetjük kézbe az új számot…), de azért erre a hétre is sikerült ezt-azt összeszednem nektek. Elsőként egy örömteli hír: végre érkezik az Ultimate Spider-Man új száma, ami sorban az utolsóelőtti lesz az első sorozatból, és amelyből előzetes oldalakat is kaptok. Hoztam nektek ezenfelül egy újabb vázlatot a készülgető New Ultimates-ből, valamint az Ultimatum legújabb kiadásairól is szót ejtek majd. Ennyit tudok kínálni nektek ezen a héten. Remélem, a minőség kárpótol majd a mennyiségért.

Ez pedig már a 135. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Nemigen volt még példa arra, hogy ennyit kelljen várni az Ultimate Spider-Man újabb számára, de az Ultimatum elképesztő csúszásai most bekavartak ebbe a sorozatba is. Mivel nagyon szorosan összefügg a két képregény, ezért szegény újvilági Pókembernek is várnia kellett pár hónapot, hogy folytathassa kalandjait az özönvíz sújtotta New Yorkban. Ám most végre eljött az idő: a héten érkezik a 132. szám, és már itt is vannak nektek az előzetes oldalak! Főszerepben: Mary Jane Watson és Kitty Pryde, amint igencsak összekapnak Peter miatt… Ki gondolta volna, hogy MJ ilyen maflásokat képes osztani?


NEW ULTIMATES

Megint egy hét, megint egy előzetes vázlat Frank Chótól, megint sok-sok misztikus lénnyel (talán trollok, vagy ilyesmik), és ti megint nagy-nagy örömötöket lelitek majd benne. Hurrá!

Oldalak: 1 2