Ultimate News #133

Üdv rád, és házad népére, nyájas olvasó! Ez itt már az Ultimate News 133. kiadása, megszokott módon ismét egy rövidebb, de annál érdekesebb fajta. Az Ultimate-kiadványok tömeges megjelenési csúszásait éljük mostanság, így ritka, hogy sok mindenről tudok írni nektek. Ezúttal sem tudtam mást összegyűjteni, mint pár előzetes vázlatot a New Ultimates-ből, friss, ropogós, szöveges előzetes oldalakat az Ultimate Wolverine vs. Hulk 5. számából (Ultimate Wolverine vs. Panda!!!), valamint egy adatlapot, amivel már réges-rég adós vagyok nektek. Azért ugye nincs harag, hogy csak ennyi az e heti termés? Ha mégis, ne rám haragudjatok, hanem a csúnya, rossz Marvel-írókra, -rajzolókra és -szerkesztőkre, akik miatt késnek a jól megérdemelt újvilági sorozataink. Irgum-burgum, teringettét, megmiegymás!

Ez pedig már a 133. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

NEW ULTIMATES

Új, fekete-fehér előzetes vázlatok a rajzolótól, Frank Chótól! Tény, hogy az első kettőből sokat nem lehet látni… de a harmadik annál érdekesebb! Van nekünk egy Amerika Kapitányunk, egy Vasemberünk (ISMÉT a klasszikus kinézetű páncéljában), na de ki a másik három alak? A foltos nőcske elöl? Hát a nagydarab fickó, aki épp becsapódik? És az a lebegő valaki ott hátul? Sőt, mintha valakinek a fejét is láthatnánk a jobb alsó sarokban…

MINISOROZATOK

Ultimate Wolverine vs. Hulk

Közeleg az 5. szám! Még egy hónap sem telt el a legutóbbi fejezet óta, és máris, már a héten megjelenik a sorozat 5. száma, ami sorban az utolsóelőtti lesz. És ha ennyire közel a megjelenés, akkor természetesen nem maradhat el az előzetes sem Rozsomákkal és… egy pandával?!


Oldalak: 1 2