Ultimate News #131

Boldog Húsvéti Ünnepeket – így utólag is. Remélem, mindenkinek sok képregényt tojt a Nyuszi (bár ez így leírva elég gusztustalanul hangzik…), és jól telt a tavaszi szünet. Én egy újabb Ultimate News keretei között szeretnélek titeket megörvendeztetni most, ha már bent kell ülnötök ebben a forró, nyárias időben. Talán könnyebb lesz elviselni a monoton hétköznapokat az ünnep után pár The Ultimates-képpel, egy Ultimatum-újságcikkel, valamint az Ultimate Wolverine vs. Hulk legfrissebb, 4. számával, amelyhez persze kritikák is járnak majd! Ennyi, és nem több mára, megyek is csokis kalácsot falni… Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki felhalmozott némi édességet a húsvéti ünnepek alatt, ugye? Sejtettem!

Ez pedig már a 131. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

THE ULTIMATES

Két kép két Különítményről, csakis nektek, barátaim! Az első egy fekete-fehér alkotás Al Riótól, és a 3. kötet szereplőit ábrázolja egy faja csatajelenetben, míg a második egy színes kép Tyler Kirkhamtől, és egy kitalált csapatot mutat nekünk. Kár, hogy az utóbbira véletlenül a klasszikus Fátum Doktor került az újvilági helyett…

Oldalak: 1 2 3