Ultimate News #127

Megint kedd, és én már megint itt vagyok az Ultimate News legfrissebb, 127. kiadásával! Ezen a héten magyar és amerikai vonalon egyaránt kaptok új infókat, szóval érdemes lesz velem tartani. Megnézzük először is A Csodálatos Pókember legeslegújabb, 69. számának bemutatóját és kedvcsináló képkockáit, majd ha kiklónoztuk magunkat, robogunk tovább az Ultimate X-Men jubileumi, 100. számának előzetesére – amely ugye a sorozat legutolsó száma is lesz egyben. Az Ultimate Wolverine vs. Hulk is kap a reflektorfényből a héten, nem is keveset, hiszen megnézhetitek a 4. szám előzetes oldalait, a 3. szám új kiadásának borítóját, valamint még egy vadiúj hátteret is kaptok Rozsomákról, Hulkról és Amazonról. Zárásként pedig újabb örömhír: végre megjelenik az Ultimatum 3. száma is, és már tudok nektek mutatni pár gyönyörű, szöveges előzetes oldalt is belőle. Jól hangzik, nemdeugye?

Ez pedig már a 127. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE SPIDER-MAN

A Klónok Háborúja folytatódik! Nem, nem egy újabb Star Wars-folytatásról van szó természetesen, hanem A Csodálatos Pókember legfrissebb, 69. számáról. Ezúttal is sötét, váratlan titkokról hull le a lepel, Ben Reilly visszatér, végre fény derül a Póknő kilétére és a klónok eredetére, míg szegény Peter lassan a teljes idegösszeomlás szélére kerül, amikor már a S.H.I.E.L.D. is őt akarja… És hogy ki áll az egész klónozásos ügy mögött? Ebből a kihagyhatatlan számból végre ez is kiderül!

A Csodálatos Pókember #69 – A Klónsztori (4. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Mark Bagley

Újabb titkokra derül fény – ezúttal Ben Reillyről! Peter Parker minden tőle telhetőt megtesz, hogy elkerülje Nick Fury és a S.H.I.E.L.D. ellene kiküldött egységeit. Mindeközben Mary Jane Watson átváltozik… de vajon mivé?


ULTIMATE X-MEN

Végre, végre, végre annyi csúszás után a héten megjelenik a sorozat utolsó, jubileumi száma (nem számítva a Requiem-et persze)! Befejeződik az Ultimatum, az X-Men tagjai megsiratják a halottaikat, Magneto mutánsai pedig gőzerővel dolgoznak a Mágnesesség Urának tervein. Az előzetes oldalakon például Madrox, a Többszörös Ember kerül a fókuszba… Készüljünk tehát szomorúan, de mégis izgatottan a sorozat befejezésére!


Oldalak: 1 2