Ultimate News #123

A 123. Ultimate News sajnos korántsem lett olyan hosszú és tartalmas, mint a múlt heti, de kesergésre azért nem lesz okotok, ígérem! Például rögtön bemutatásra kerül A Csodálatos Pókember legfrissebb, 68. száma benne a klónok és az alvilági szereplők ostromával. És ne felejtsük, hogy ez a kiadás tartalmazza az amerikai jubileumi, 100. szám sztoriját is, tehát kötelező olvasmány minden rajongónak! Aztán jönnek az előzetesek: először az Ultimate Fantastic Four utolsó, 60. számából (szomorú, de mindjárt itt van…), majd egy újabb vázlatot mutatok Frank Cho rajzolótól a New Ultimates szereplőiről. Végül befigyel még egy alternatív borító is a népszerű Adam Kuberttől az Ultimate Wolverine vs. Hulk 3. számához, szóval lesz itt azért sok-sok finomság! Ugye felkeltettem az érdeklődéseteket, kedves újvilági rajongók?

Ez pedig már a 123. figyelmeztetés! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET!

ULTIMATE SPIDER-MAN

Klónok és alvilági bűnözők! A Csodálatos Pókember 68. számában tovább dübörög A Klónsztori újabb megrázó fordulatokkal, és ezúttal magával az Amerikában a jubileumi 100. számban megjelent történettel. És persze az Alvilág folytatása sem marad el az eredetileg a 2. Annual-kiadásban olvasható sztorival vendégszereplők egész hadával. Ismét két különálló történet két különböző rajzolóval, de ugyanazzal a közkedvelt falmászóval! De figyelem: a borítón látható Pókemberek közül az egyik maszkja alatt nem Peter Parker van! Aki kitalálja, melyikről beszélek, az már tudhatja, hogy túl sok időt tölt otthon a képregényei között…

A Csodálatos Pókember #68 – A Klónsztori (3. rész) / Alvilág (2. rész)
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Mark Bagley és Mark Brooks
Borítórajz: Mark Bagley

Igazi mérföldkőhöz érkezett Peter Parker élete! A számtalan kérdésre, melyek visszanyúlnak egészen a sorozat legelejéig, most végre megkapjuk a válaszokat! Nem kétséges, hogy ez az év legnagyobb Pókember-eseménye! Valamint: folytatódik Pókember, a Fenegyerek, a Megtorló, a Holdlovag és a Kenguru összecsapása, és könnyen lehet, hogy valaki az életével fizet majd…


ULTIMATE FANTASTIC FOUR

Közeleg a vég a Fantasztikus Négyes számára… A héten jelenik meg a sorozat legutolsó száma, az Ultimatum itteni lezárása. Már csak egyetlen Requiem alcímű különszám vár ránk, és azzal vége. Lássuk a szomorú befejezés pár újabb előzetes oldalát:


Oldalak: 1 2