Ultimate News #119

GALÉRIA

Mert ha nincs elég hír, akkor képekkel kell kicsit feltölteni az összefoglalót! Van itt minden, kérem szépen: hivatalos rajzok fekete-fehérben, rajongók által készített alkotások, régi és új oldalak, Thor, Valkűr, Rozsomák, Hulk, Kitty Pryde… Válogassatok kedvetekre!


ADATLAP

A Klónsztori első új szereplője, a Skorpió került mai adatlapunkra, barátaim. Bizonyára van olyan köztetek, aki még nem olvasta angolul a teljes történetet – az ő kedvükért semmi olyat nem írtam, amit már ne tudnánk a magyar kiadások alapján, úgyhogy csak tessék, olvassátok bátran!

Skorpió

Valódi neve: Skorpió
Egyéb nevei: Nincsenek
Személyazonossága: Titkos
Foglalkozása: Kísérleti alany
Állampolgársága: Nincs
Születési helye: New York
Ismert hozzátartozói: Peter Parker (genetikai minta)
Csoporthoz tartozása: Nincs
Legfelsőbb iskolai végzettsége: Egy középiskolai tanulmányait végző diák emlékeivel rendelkezik
Első megjelenése Amerikában: Ultimate Spider-Man #97 (2006)
Első megjelenése Magyarországon: A Csodálatos Pókember #66 (2. sorozat, 2008)

Története: A Skorpió Peter Parker (Pókember) klónja, akinek valahogy sikerült megszöknie az őt létrehozó intézményből. Parker beléültetett emlékei Queensbe, egy bevásárlóközpontba vonzották a szökése után, ahol éppen az igazi Peter és barátja, Mary Jane Watson is jelen voltak. A Skorpió eszeveszett tombolásba kezdett, több embert meg is sebesített, ezért Peter Pókemberként kénytelen volt közbeavatkozni és leállítani őt. Mikor összetörte a Skorpió maszkját, megdöbbenve látta viszont alatta a saját arcát, és mivel nem értett semmit, ezért a klónt a négy ifjú szuperhőshöz, a tudományokban jártas Fantasztikus Négyeshez vitte. Ott megállapították, hogy a Skorpió valóban Peter klónja, és a zavarodott fiú egyelőre ott hagyta az ismeretlen eredetű ellenfelét…

Testmagassága: 165 cm
Testsúlya: 92 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Barna
Képességei és felszerelése: A Skorpió golyóálló testpáncélt visel egy roppant hajlékony farokrésszel a hátán, mely egyenesen a gerincére csatlakozik. Ezzel a farokkal energiasugarakat tud kilőni, míg a kezeiből ragacsos, maró, zselés anyagot. Emberfeletti erővel rendelkezik, melyet főként a páncélja táplál (akár 10 tonnát is ki tud nyomni), továbbá a reflexei és az egyensúlyérzéke is bőven átlagon felüliek. Szinte bármilyen felületen meg tud tapadni a bőrével, és egyfajta hatodik érzékkel is bír, ami figyelmezteti a közelgő veszélyre. Súlyos elmezavarral és dühkitörésekkel küszködik.
Intelligencia: 4/7 (Tehetséges)
Erő: 4/7 (Emberfeletti; 360 kg és 25 tonna közötti súly felemelésére képes)
Gyorsaság: 3/7 (Emberfeletti; maximális sebesség: 1120 km/óra)
Állóképesség: 5/7 (Golyóálló)
Energiakivetítés: 6/7 (Egyszerre többféle energiakivetítésre is képes)
Harci tapasztalat: 2/7 (Átlagos)

Ennyi volt erre a hétre, de tudjátok: az Ultimate Marvel 4.0 fórum továbbra is nyitva áll előttetek, ne habozzatok hát írogatni oda. Nos akkor búcsúzom tőletek, elmondtam mindent, amit kellett, a jövő heti viszontlátásra!

Oldalak: 1 2