Trónok harca: Királyok csatája 3. szám

Cím: Trónok harca: Királyok csatája 3. szám
Szerző(k): George R. R. Martin, Landry Q. Walker, Mel Rubi
Kiadó: Szukits
Ár: 995 796 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 52 oldal
Megjelenés: 2019.06.18.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: szukits.hu

A király segítőjeként Tyrion emberi sorsokról dönt, és a felszínen szellemesen csevegve, igyekszik kitapogatni Varysnak, a Birodalom egyik legnagyobb hatalmú intrikusának a szándékait. Davost aggasztja a tény, hogy Lord Stannis egyre inkább a vörös papnő hatása alá kerül, és próbálja meggyőzni urát, hogy állítsa vissza a régi istenek tiszteletét. Theon eközben hazatér az otthonába, Pyke szigetére, a Greyjoyok ősi fészkébe, és egy üzenetet hoz magával atyja részére Robb Starktól, mely megváltoztathatja a háború végkimenetelét…

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Mel Rubi grafikus és Landry Q. Walker író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja a képregényeket is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Királyok csatája sorozatának 5-6. számát tartalmazza, Mel Rubi rajzaival és Landry Q. Walker szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

Ez a szám a Trónok harca: Királyok csatája I. kötet részeként is megjelenik!