Trónok harca: Királyok csatája 2. szám

Cím: Trónok harca: Királyok csatája 2. szám
Szerző(k): George R. R. Martin, Landry Q. Walker, Mel Rubi
Kiadó: Szukits
Ár: 995 796 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 52 oldal
Megjelenés: 2019.03.21.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: szukits.hu

Míg a Hét Királyság minden szeglete eltökélten készülődik a küszöbön álló polgárháborúra, az Éjjeli Őrség továbbra is a közelgő tél és az észak felől fenyegető veszély rémségeitől igyekszik megóvni a Birodalmat. A viszály híre azonban a Falra is eljut, és nehéz választás elé állítja Havas Jont. Eközben Királyvárban Tyrion Lannister a király segítőjeként kénytelen belefolyni az udvari intrikákba, még ha ennek Cersei nővére a legkevésbé sem örül. Arya folytatja útját Észak felé, ám a Falra igyekvők menetét aranyköpenyesek állítják meg, és az összecsapás elkerülhetetlen. Robb Stark – Észak hadseregével a háta mögött – ultimátumot intéz a királynőhöz, Catelynnek pedig meg kell tanulnia elfogadni a fia döntéseit…

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Mel Rubi grafikus és Landry Q. Walker író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja a képregényeket is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Királyok csatája sorozatának 3-4. számát tartalmazza, Mel Rubi rajzaival és Landry Q. Walker szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

Ez a szám a Trónok harca: Királyok csatája I. kötet részeként is megjelenik!