Trónok harca: Királyok csatája 4. szám

Cím: Trónok harca: Királyok csatája 4. szám
Szerző(k): George R. R. Martin, Landry Q. Walker, Mel Rubi
Kiadó: Szukits
Ár: 995 796 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 52 oldal
Megjelenés: 2019.08.23.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: szukits.hu

Havas Jon az Éjjeli Őrség egy csapatával felderítő útra indul a Falon túlra, ahol ijesztő és megmagyarázhatatlan dolgokat látnak. Daenerys eközben – követői maroknyi seregével – nekivág a kopár, sivatagos vörös földeknek, majd hosszú és kimerítő vándorlás után különös helyre ér. Az intrikák és cselszövések fészkében, Királyvárban sem áll meg az élet: Lord Kisujj és Cersei királyné újabb tervet sző – ezúttal Stannis Baratheon ellen, míg Tyrion szövetséget köt a mindentudó Pókkal. Útjuk során Yoren és csapata egy erődítményben húzzák meg magukat, ám az aranyköpenyesek itt is rájuk találnak…

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Mel Rubi grafikus és Landry Q. Walker író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja a képregényeket is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Clash of Kings sorozatának 7-8. számát tartalmazza, Mel Rubi rajzaival és Landry Q. Walker szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

Ez a szám a Trónok harca: Királyok csatája I. kötet részeként is megjelenik!