Lőrinci Képregénypiac

Most vasárnap, 2021. május 2-án rendezik meg a Lőrinci Képregénypiacot, ahol hosszú idő után, a maszkviselési és távolságtartási szabályok betartása mellett gyűlhetnek össze a képregények szerelmesei. A szabadtéri vásáron standot állít szinte az összes meghatározó hazai kiadó. Fontos, hogy ez nem hivatalos rendezvény lesz, lényegében tucatnyi árus gyűlik össze a lőrinci piac „bolhapiacos” részlegén, és nagyjából 10 órától 14 óráig lesz érdemes keresni a képregényes standokat. A belépés ingyenes.

A biztos résztvevők: Anagram Comics, Comicsmania, Fazekas Attila, Fumax, GooBo kiadó/Bubi Bolt, Képes Kiadó, Képregénymarket, Kingpin, Nero Blanco Comix, Pesti Könyv, Vad Virágok Könyvműhely, Comic 18.48.

Az eredetileg április 11-ére időzített, a tavaszi képregénybörze helyett, annak szabadtéri változataként meghirdetett rendezvény új időpontja május 2. A rendezvény a piac „bolhapiac” részén kerül megrendezésre. A hely reggel 6-14 óráig tart nyitva. Természetesen lehet hajnalban érkezni, de nem hivatalos nyitási időpontnak a 9 órát javasoljuk. 200 nagyméretű szabad asztal van, ezért foglalni nem szükséges. Az asztalok nagyrésze fedett, A piac hatalmas parkolója ingyen használható. A helypénz 600 Ft/asztal, amit a piac alkalmazottjának kell majd helyben fizetni. Belépődíj természetesen nincs a látogatóknak.

Helyszín: Lőrinci Piac, Budapest, Balassa u. 2-10.
Időpont: 2021.05.02. 9:00-14:00

Az esemény Facebook oldala.