KILENCEDIK.HU képregénycsomag: Tűzharcos, Fabulák, Az Igazság Ligája Kalandjai

Cím: KILENCEDIK.HU képregénycsomag: Tűzharcos, Fabulák, Az Igazság Ligája Kalandjai
Szerző(k): Takizava Szeihó, Bill Willingham, Lan Medina, Steve Leialoha, Craig Hamilton, Fabian Nicieza, Christopher Sequeira, Josh Siegal, Dan Slott
Kiadó: Képes Kiadó
Ár: 6970 999 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 112 + 208 + 120 oldal
Megjelenés: 2020.01.15.
Megvásárolható:
Online vásárlás:

A KILENCEDIK.HU támogatói csomag beszerezhető lesz a következő, 43. KépregényBörzén is!
A csomagban három, a Képes Kiadó gondozásában megjelent kötet kap helyet, melyet 999Ft-os áron lehet majd megvenni az emeleti, 9. számú teremben!

A csomag tartalma:

Az akciós képregénycsomagot a 2020. március 15-ei 43. KépregényBörzén lehet személyesen beszerezni, de ha valaki nem jut el rá, az kérheti előreutalásos + futáros/postás/rókás megoldással is!

Köszönjük!


A csomag tartalma részéletesebben:

Tűzharcos és A sötétség mélyén (2007)

Három különleges történet egy kötetben, melyek összekötő eleme a háborús környezet. Az első történetben egy azonosítatlan tárgyat észlelnek Japán felett, majd a híres A sötétség mélyén című Conrad-regény (amelyből az Apokalipszis most c. film készült) manga-átiratát olvashatjuk. Végül a Tankok című néhány oldalas képregény egy sajátos időutazásra kalauzolja el az olvasót.

Fabulák – Legendák száműzetésben #1 (2008)

Képzeljük el, hogy a mesefigurák itt élnek köztünk, emberek között. Lakóhelyük New Yorkban van, és oly ügyesen álcázzák magukat, hogy a “mondénok” általában tudomást sem vesznek létezésükről – csakhogy most gyilkosság történt Mesevárosban. Az áldozat Hó Fehérke testvére, Rózsa Piros. A polgármester, a mindig elfoglalt Burkus király, Ordas Farkas rendőrfőnököt bízza meg a nyomozás vezetésével. A szokatlan gyanúsítottak közül vajon ki lehet a tettes? Kékszakáll? Az Álmok Hercege? A titokzatos Ellenlábas, aki elől évszázadokkal ezelőtt elmenekültek a Fabulák Meseföldről? Netán Jankó, aki felfedezte a véres helyszínt?
Bill Willingham eredeti hangvételű sorozata napjaink egyik legsikeresebb amerikai képregénye, amelyet eddig 11 Eisner-díjjal jutalmazott a szakma. A történetek rajzolója Lan Medina, míg a címlapot az ismert illusztrátor, James Jean jegyzi.

Az Igazság Ligája Kalandjai 2. – Barátok és ellenségek (2010)

Gyere velünk, kövesd te is Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Zöld Lámpás, Marsbéli Fejvadász és Sólyomlány kalandjait! Hőseink bárhol, bármikor készen állnak felvenni a harcot a gonoszok ellen!