Kate Kelly újra akcióban!

Az Oni Press (többek között a Rick & Morty és a Scott Pilgrim eredeti kiadója) 2022. augusztustól havi bontásban tűzi műsorárara az itthon már jól ismert képregényt!

Az Action Journalism with Kate Kelly, azaz a magyarul tavaly ősszel megjelent és azóta AlfaBéta díjra is jelölt Kate Kelly – A tettre kész hírvadász újra megkezdi diadalútját angolul, immár nyomtatásban.

ACTION JOURNALISM #1 / ONI PRESS INC.
JUN221735 – ACTION JOURNALISM #1 CVR A FELVIDEKI – 3.99
JUN221736 – ACTION JOURNALISM #1 CVR B PEREZ – 3.99
JUN221737 – ACTION JOURNALISM #1 CVR C MACLEAN – 3.99
JUN221738 – ACTION JOURNALISM #1 ONI 25TH ANNV ED – 9.99
JUL221776 – ACTION JOURNALISM #2 CVR A FELVIDEKI – 3.99
JUL221777 – ACTION JOURNALISM #2 CVR B SARIN – 3.99
(Writer) Eric Skillman (Artist / Cover Atrist) Miklos Felvideki
(Cover Atrist) Ramon K. Perez (Cover Atrist) Andrew MacLean (Cover Atrist) Max Sarin
As a sinister alien armada looms over the earth, New Arcadia’s favorite intrepid reporter, Kate Kelly, has just two hours to infiltrate the fleet, uncover their most scandalous secrets, land the interview of the century, and avert interstellar war-and not necessarily in that order. The fast-paced, genre-hopping adventures of the Action Journalism team start here!
In Shops: Aug 17, Sep 21, 2022 / SRP: 3.99

Az első füzet jó (amerikai – „Vedd meg mind!”) szokáshoz híven négyféle, a második rész kétféle borítóval kerül majd a képregényboltok polcára. Akinek nem jönne be Felvidéki Miklós „Alapértelmezett” borítója, az választhat a variációkból, de miért tenné?!


Borítógaléria:

Ami a beltartalmat illeti, rengeteg változásokon megy át szinte a teljes történet: a pár oldalnyi közzétett előzetes alapján már jól látszik, hogy mennyire az amerikai szabványméretre kell átalakítania Felvidéki művész úrnak minden egyes oldalt és panelt, és még a szöveg sem mindig egyezik az eredeti digitális változattal. Már az első eredeti (fél)oldal is négyszeresére, dupla oldalnyira nőtt, és a továbbiakban is tetten érhető a karakterek átrajzolása és a szövegbuborékok áthelyezése. Sajnos Miklós zseniálisan pöttyözött eredeti árnyalása a színes változattal kukázásra került, de azért szépen fog pompázni a retró újsághangulat hiánya ellenére is!


Összehasonlítás:

Szóval augusztusban indul a világuralom (?), de neked nem kell várnod addig, hiszen a teljes, öt eredeti (!) fekete-fehér füzetet tartalmazó kötet már beszerezhető magyarul!


Vásárlás:

Ha szeretnéd megvenni az amerikai kiadás egyes számait, akkor akár FM által dedikálva is megteheted Dave-nél: davescomicshop.com