HoldfényCon

2010. január 16-án Székesfehérváron az Alcoa-Köfém Művelődési Házban (8000,Székesfehérvár Verseci u. 1-15) kerül megrendezésre az első HoldfényCon.

Rendezvényünk fő célja,hogy Benneteket, a magyar figuragyűjtőket, szerepjáték kártya, és miniatűr játékosokat, film és anime rajongókat a lehető legszélesebb körből összehozzuk egy baráti találkozóra.
A rendezvényen lehetőség nyílik új, hasznos tapasztalatok megszerzésére, egymás megismerésére, hiszen mindannyiunkat összeköt a színes fantázia, és a játékok, figurák, filmek iránti szeretetünk.

A találkozón változatos programokkal, szerepjátékkártya, és miniatűr versenyekkel, bemutatókkal (pl.: Warcraft, Magic, Yu-Gi-Oh!, Star Wars, D&D, Warhammer), valamint terveink között szerepel az anime rajongóknak Cosplay, AMV vetítés, filmvetítések, karaoke, konzol, rajzverseny, és tombolával várunk minden rajongót.

A helyszínen kedvezményesen vásárolhatjátok meg a hobbytokhoz nélkülözhetetlen kiadványokat, kiegészítőket, figurákat és egyéb tárgyakat!

Reméljük, minél többen megtiszteltek bennünket részvételetekkel, és együtt tudjuk emlékezetessé tenni a HoldfényCon-t, mely később a Ti segítségetekkel,véleményeiteket figyelembe véve a magyar rajongók rendszeres találkozójává válhat.

Forrás: holdfenyteam.huFotópályázat!

Üzletünkbe várunk 10*15-ös méretben fényképeket (max.10db-ot) gyűjteményeitekről, a következő témakörökben: film, fantasy, anime, Sci-Fi, képregény.
Ezekből a képekből a januári HoldfényCon rendezvényünkön szeretnénk kiállítást rendezni, gyűjtőtársaitoknak további baráti, és cserekapcsolatok kialakítása céljából.
Reméljük, hogy egy ilyen kiállítással még közelebb tudunk kerülni egymáshoz, és segítséget tudunk nyújtani gyűjteményeitek bővítéséhez.

A fotókat postán, vagy személyesen is eljuttathatjátok budapesti, vagy székesfehérvári üzletünkbe!
Kérjük, mellékeljetek egy pár soros bemutatkozó levelet is!
A beküldött fotókat zsűrizni fogjuk és az első három helyezett díjazásban részesül!

  • I. helyezett – 10 ezer forint értékű Holdfény vásárlási utalvány
  • II. helyezett – 6 ezer forint értékű Holdfény vásárlási utalvány
  • III. helyezett – 4 ezer forint értékű Holdfény vásárlási utalvány

Beküldési határidő 2010. január 11.

Forrás: holdfenyteam.hu