GameStar: Évkezdő vásár

Nem kaptál meg mindent karácsonyra? Gyere és vedd meg kedvezményesen a Petőfi Csarnokban január 23-án! – 2010. január 23-án óriási bulit rendez a Gamestar. A csak erre az alkalomra kibérelt Petőfi Csarnokban (1146 Budapest, XIV. kerület, Zichy Mihály út 14.) a GameStar Nyílt Napjával egybekötött informatikai-számítástechnikai vásárát rendezik meg, amelyre nem csak hű olvasóikat várják, hanem mindenkit, aki szeretne hasznot húzni a karácsony utáni leértékelésekből, és okosan szeretné elkölteni az ünnepekről megmarad pénzét, akár képregényekre is, hiszen a Fumax / Comics Invest standja is megtalálható lesz a forgatagban…

Január 23-án 10:00 és 16:00 között a vásárral egyidejűleg kerül megrendezésre a 2010-es GameStar Nyílt Nap, ahol a lap teljes szerkesztői gárdája ott lesz. Ha tehát nincs ötleted, hogy mit kezdj magaddal aznap, ha szeretnél egy tartalmas szombati programot, ha szeretnél személyesen is találkozni velünk és a többi GSO-s arccal, akkor a GameStar Nyílt Napon a helyed!

A vásáron az ország legjelentősebb hardver- és szoftverforgalmazói kínálják majd a karácsonyi főszezon után nyakukon maradt portékáikat, potom összegekért, de részt vehetsz óriási helyszíni nyereményjátékon is, és ha szerencséd van, akkor talán a pénzedet sem kell elköltened!

Az esemény kiállítói:

Forrás: pcworld.hu, pcworld.hugamestar.hu